Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Bouwgrond verkopen? Projectontwikkelaar voor alle soorten vastgoed in Nederland

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Bouwkavel verkopen

Bouwgrond verkopen?

Heeft u grond geschikt voor het bouwen van vastgoed? U kunt uw bouwgrond direct aan De Nationale Vastgoedportefeuille verkopen zonder tussenkomst van derden. Wij kopen de bouwgrond direct van uw over en wij zorgen voor een vrijblijvend bod zonder voorbehouden. U kunt er dus vanuit gaan dat u goed zit voor het bedrag die wij u zullen toesturen nadat u uw bouwgrond bij ons vrijblijvend heeft aangemeld. 

Direct zekerheid

Het verkopen van vastgoed is niet zomaar iets. Bouwgrond is een vorm van vastgoed waar u mogelijk ook rekent op een goede opbrengst. Door deze te verkopen aan de juiste partij kunt u rekenen op een goede opbrengst met een transparant verkooptraject zonder zorgen. Want ons bod is zonder voorbehoud van financiering. U kunt er dus volledig vanuit gaan dat u het tegen het opgegeven bedrag zult verkopen.

Alle locaties & alle grootes

Of u bouwgrond heeft van 100m2 of een hectare maakt voor ons niet uit. Wij kunnen u bouwgrond altijd beoordelen en in behandeling nemen. Natuurlijk is het wel een groot verschil, maar in bouwgrond zijn wij altijd geïnteresseerd. Vraag daarom vrijblijvend een waardebepaling aan of aanmelding.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Wat is een projectontwikkelaar

Een projectontwikkelaar is een organisatie die zicht bezighoudt met het tot stand brengen van een of meerdere bouwprojecten. Denk hierbij aan de ontwikkeling van woonwijken, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en winkelcentra. Een projectontwikkelaar realiseert projecten op eigen initiatief, maar kan ook in opdracht werken van een partij zoals de overheid of een particuliere belegger.

Wat doet een projectontwikkelaar allemaal?

Een projectontwikkelaar is bezig met het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Als projectontwikkelaar zijn wij verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject. Denk hierbij aan het aankopen van grond of vastgoed, het opstellen van de plannen, de vergunningsprocedure en de verkoop of verhuur van de objecten. Een projectontwikkelaar is dus van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling van een bouwproject. Van het vinden van de geschikte locaties, de onderhandelingen, het aankopen van de gronden tot en met de oplevering van het complete traject. Het kan in sommige gevallen ook voorkomen dat een projectontwikkelaar het volledige ontwikkelplan verkoopt. Een belegger of bouwer koopt van het ontwikkelplan inclusief vergunningen. Zij zijn dan vervolgens eindverantwoordelijk voor het realiseren van het onroerend goed.

Een projectontwikkelaar is dus zowel verantwoordelijk voor de financiële als bouwtechnische als creatieve kant van een project, en stuurt daarbij een projectteam aan met verschillende specialisten

Onze mogelijkheden:

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.