www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Huis verkopen aan vastgoedhandelaar?

Huis verkopen aan vastgoedhandelaar

Welke voordelen u te wachten staan als u uw huis verkocht aan een vastgoedhandelaar

 De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan een vastgoedhandelaar

Huis verkopen aan een vastgoedhandelaar, wat betekent dat? De naam zegt het al: handelen met vastgoed. Een vastgoedhandelaar bemiddelt tussen particulieren en beleggers door huizen op te kopen en verkopen aan beleggers. Een vastgoedhandelaar is de laatste jaren opgekomen toen er meer vraag was naar het professioneel opkopen van vastgoed. De Nationale Vastgoedportefeuille is dé handelaar van vastgoed tussen particulieren en beleggers. Met ons grote netwerk aan opkopers die handelen in vastgoed kunnen we altijd uw huis verkopen. Lees verder als u wilt weten wat u te wachten staat als u uw huis verkoopt aan een vastgoedhandelaar van De Nationale Vastgoedportefeuille.

De Nationale Vastgoedportefeuille

 • Vrijblijvend bod ontvangen
  Gratis pand of huis aanmelden zonder verplichtingen
 • Gratis en geen makelaarskosten
  Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille
 • Snelle, makkelijke verkoop
  Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen
 • Voor het beste bod
  Altijd voorzien van een marktconform bod


Mijn huis vrijblijvend aanmelden

Gratis & vrijblijvend

Gratis uw woning aanmelden zonder makelaarskosten

Snelle verkoop

Voor een directe verkoop zonder langdurig verkoopproces

Directe zekerheid

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Directe verkoop

Bij een vastgoedhandelaar kunt u verwachten dat in een korte tijd uw huis verkocht is. Er hoeft hoogstens één bezichtiging ingepland te worden en op dat moment kan een vastgoedhandelaar een bod aanbieden. U heeft niet te maken met allerlei foto’s van uw huis op het internet en de tijdrovende onderhandelingsfase met een potentiële koper. U onderhandelt met een professionele onderhandelaar met een serieuze instelling en niet met een wispelturige koper met financiële problemen.  

Zekerheid

Bij een vastgoedhandelaar bent u verzekerd dat uw huis wordt verkocht. Een vastgoedhandelaar doet geen beroep op de ontbindende voorwaarden in het koopcontract. De koper via een verkoopmakelaar kunnen gemakkelijk onder de koop uitkomen. Bij De Nationale Vastgoedportefeuille kunnen we al binnen een week bij de notaris zitten. U hoeft niet door een onzekere periode of uw huis überhaupt wordt verkocht. 

Alle soorten vastgoed

U hoeft zich geen zorgen te maken over of uw huis wordt verkocht of niet. Een vastgoedhandelaar van De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten huizen op van alle bouwjaren en staten. Verborgen gebreken of achterstallig onderhoud is geen probleem. De vastgoedhandelaar zorgt zelf voor een eventuele opknapping of verbouwing van uw huis voordat het wordt doorverkocht aan de belegger. Een vastgoedhandelaar wil graag zoveel mogelijk vastgoed tot zijn beschikking hebben om te verkopen aan beleggers. 

De visie

Een vastgoedhandelaar richt zich op het toevoegen van waarde binnen de vastgoed- en woningmarkt. Uw huis wordt niet bekeken als een gebruikt pand maar er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor uw huis voor de verkoop. Op basis daarvan krijgt u een bod voor uw huis. Een vastgoedhandelaar hoeft geen rekening te houden met de wensen van potentiële kopers en kijkt naar de lange termijn waarde van uw huis. 


Gratis en vrijblijvend

Een vastgoedhandelaar is geen verkoopmakelaar, dus u hoeft geen makelaarskosten te betalen. Een verkoopmakelaar verdient zijn geld aan een percentage van de verkoopprijs van uw huis. Een vastgoedmakelaar haalt zijn winst uit het verschil van de verkoopprijs van uw huis en de koopprijs bij de belegger na verbouwing van uw huis. De Nationale vastgoedportefeuille vraagt dus geen kosten voor het opkopen van uw huis. Een vastgoedhandelaar komt geheel vrijblijvend uw huis bezichtigen en bepaalt een marktconform bod. 


null

Werkwijze De Nationale Vastgoedportefeuille

1. Woningopname

2. Binnen één werkdag ontvangt u één bod

3. Bij acceptatie wordt het koopcontract opgesteld

4. Overdracht bij de door u gekozen notaris

5. Het huis is verkocht en de gelden stuurt de notaris de volgende dag naar de eventuele erfgenamen

De Nationale vastgoedportefeuille

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoedinvesteerders.


Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.

arrow_drop_up arrow_drop_down