Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Appartement verkopen met huurder? Bezichtiging niet vereist

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Appartement verkopen met huurder

Uw appartement verhuurd van de hand doen? Het verkopen van een appartement in verhuurde staat is natuurlijk heel anders dan een reguliere niet-verhuurd appartement. De Nationale Vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in een zorgeloze overname van verhuurd vastgoed. Wij bieden de juiste condities voor elk soort verhuurd appartement, studio of flatwoning.

Zonder bezichtiging verkopen voor uitzonderlijke situaties

In sommige situaties is het niet mogelijk te bezichtigen. Uiteraard kan het zo zijn dat de huurder niet meewerkt aan de verkoop. Het is misschien ook niet fijn voor de huurder. Het is daarom via ons mogelijk om op uw verzoek een bod te ontvangen zonder bezichtiging. Geef dit graag expliciet aan bij de aanmelding van uw appartement.

Bod zonder voorbehoud van financiering

Wat reguliere kopers of beginnende beleggers vaak niet kunnen bieden, is een bod zonder voorbehoud van financiering. Dit houdt in dat u directe zekerheid geniet zonder afhankelijk te zijn van de vraag of de koper de financiering rond krijgt. Ook het bedrag geeft u zekerheid waarvoor u het appartement in verhuurde staat zult kunnen verkopen.

Verhuurd appartement verkopen zonder courtage of kosten

Een verkoop aan de Nationale Vastgoedportefeuille is altijd kosteloos. U kunt gratis uw pand aanmelden en mocht u akkoord gaan, dan worden er dus geen verkoopkosten of courtage in rekening gebracht.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.