Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan belegger? Voor elk soort woning!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan belegger(s)?

Zoekt u de juiste belegger om uw woning aan te kunnen verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat grotendeels uit beleggers en investeerders van huizen. Als landelijk opererend bedrijf op het gebied van vastgoed belegging, kunt u voor vrijwel iedere woning door heel Nederland rekenen op een goed bod. Alle mogelijkheden voor belegging en investering wordt overwogen en er kan gebruik worden gemaakt van transformatie of verbetering van de woning.

Direct zekerheid

Na aanmelding van uw woning ontvangt u binnen 1 á 2 werkdagen een bod zonder voorbehoud van financiering, zodat u 100% zekerheid heeft dat uw woning voor het desbetreffende bedrag zal worden verkocht.

Alle soorten huizen en in alle staten

De Nationale Vastgoedportefeuille is landelijk actief. Daarnaast werken wij met alle soorten woningen, van eengezinswoning tot landhuis. Na het aanmelden van uw woning vindt er binnen een werkdag een  beoordeling plaats. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen in alle staten. Ook kluswoningen kunt u vrijblijvend bij ons aanmelden.  

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.