Verhuurd huis verkopen in verhuurde staat met huurder erin?

Verhuurd huis verkopen met huurder erin

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten huizen in verhuurde staat

 De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verhuurd huis verkopen met huurder erin

Wilt u uw verhuurd huis verkopen met huurder erin? De Nationale Vastgoedportefeuille is een woning inkoop organisatie die zowel verhuurde als lege woningen opkoopt in geheel Nederland. Wij kopen verhuurde woningen in alle staten van onderhoud en van appartementen tot woonhuizen.

Een huis met huurders erin kunt u helaas niet eenvoudig verkopen via reguliere websites als Funda. Een verhuurd huis kunt u namelijk alleen verkopen aan vastgoedbedrijven. De Nationale Vastgoedportefeuille is de woninginkoop organisatie waaraan u uw woning in verhuurde staat direct kunt verkopen. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning.


Een huis verkopen waar huurders inzitten is net even anders dan de verkoop van een leegstaande woning. Een huurder geniet huurbescherming en daarom kunt een huurder er helaas niet uitzetten bij de verkoop van uw huis. U kunt uw huis dus nooit verkopen zonder huurder omdat u aan het huurcontract vast zit. De nieuwe koper dient de huurder inclusief huurcontract over te nemen, wanneer u het huis gaat verkopen. Huurders zijn beschermd en dat is natuurlijk terecht. De huurder zou anders op straat komen te staan als iemand zijn huis met huurder erin wilt verkopen. 

Voordelen van verkoop van uw verhuurde woning met huurder erin aan Nationale Vastgoedportefeuille

  • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten!
  • Geen financieringsvoorbehoud en directe zekerheid!
  • Verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening!
  • Binnen één week bij de notaris indien gewenst!
  • Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod!
  • Ook wanneer huurders een betalingsachterstand hebben!
  • Wij kopen ook verhuurde huizen met lage huurinkomsten!Mijn huis vrijblijvend aanmelden


Mag ik mijn huis in verhuurde staat aan iedereen verkopen?

Kan ik zomaar mijn huis verkopen met een huurder erin? Ja, u kunt uw huis verkopen inclusief huurder, maar nee niet aan iedereen. Er dient eerst een onderzoek te worden verricht naar de koper. Dit wordt gedaan door middel van een wwft clientenonderzoek. De notaris is verplicht om dit uit te voeren, om zo de herkomst van de middelen van koper te achterhalen. Ook dient er een UBO en PEP verklaring te worden ingevoerd, wanneer het een bedrijf betreft. De Nationale Vastgoedportefeuille voldoet aan deze eisen en u kunt dus direct uw woning in verhuurde staat met huurders erin verkopen aan onze organisatie.

Dit mag zolang het huidige huurcontract wordt overgenomen. De wet verbiedt het eenzijdig opzeggen van huurovereenkomsten. De huur mag alleen eenzijdig worden opgezegd wanneer u de woning tijdelijk verhuurt op basis van de leegstandswet. In alle andere gevallen blijft bij verkoop van uw huis het ondertekende huurcontract van kracht en mogen de huurders gewoon in uw verhuurde woning blijven wonen.


nullVerkoop van mijn huis in verhuurde staat met de huurders er nog in

Wanneer u uw huis gaat verkopen terwijl het nog verhuurd wordt is het lastig om bezichtigingen in te plannen. De huurders zitten hier natuurlijk helemaal niet op te wachten en u mag van huurders niet verwachten dat u onbeperkt bezichtigingen in kunt plannen. Een huis verhuurd verkopen kan dus best ingewikkeld zijn. Wij van de Nationale Vastgoed Portefeuille weten dit en daarom kopen wij in veel gevallen woningen zonder deze te hoeven bezichtigen. Een filmpje van de woning en wat foto’s is in de meeste gevallen dan ook al voldoende. Dit is meestal het geval wanneer het een verhuurd appartement betreft met een gezonde en actieve VVE.

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle verhuurde huizen

Van studentenpand tot particuliere huurwoning

De opkoper van alle soorten verhuurde huizen

Nieuwbouw

Bestaande bouw

Studentenpand

Verhuurde woning
nullMeer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.

Andere interessante pagina's:

 - Bedrijfswoning verkopen

arrow_drop_up arrow_drop_down