Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Over De Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Missie & Geschiedenis

De Nationale Vastgoedportefeuille is de landelijke inkooporganisatie van zakelijk vastgoed en woningen. Sinds jaar en dag zijn wij de inkoper van vastgoed voor zowel de particuliere als zakelijke verkopen. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt grotendeels vastgoed aan voor eigen beheer.  Het initiatief houdt in dat woningen en bedrijfspanden worden opgekocht tegen marktwaarde. Om vervolgens middels renovatie of vastgoedtransformatie de waarde van ‘s-lands vastgoed op nominaal niveau te houden. 

Wezenlijke doelen van De Nationale Vastgoedportefeuille:

1. De waarde van het vastgoed te maximaliseren door middel van verduurzaming.

2. Effectief en efficiënt behoeftes uit de markt verwerken in de ontwikkeling en verbetering van het nationaal vastgoed.

Dit is dan ook de reden dat wij doorgaans meer te bieden hebben dan een reguliere vastgoedpartij. De Nationale Vastgoedportefeuille richt zich op het toevoegen van waarde binnen de vastgoed- en woningmarkt. Dat houdt in dat niet ieder vastgoedobject binnen de visie van De Nationale Vastgoedportefeuille past. Echter zijn wij ons er terdege van bewust dat wij niet alle woning- of vastgoedeigenaren willen teleurstellen. En mede vanwege het immense netwerk waarin De Nationale Vastgoedportefeuille in mag opereren, zullen wij in vrijwel 95% van de verzoeken, een bod kunnen neerleggen.

De buitendienst medewerkers die graag bij u langs rijden voor een kosteloze & vrijblijvende waardebepaling

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.