www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> De Nationale Vastgoedportefeuille
huis-huis-verkopen

Over De Nationale Vastgoedportefeuille

Voor een effectieve inzet van alle soorten vastgoed in Nederland

Missie & Geschiedenis

De Nationale Vastgoedportefeuille is de landelijke inkooporganisatie van zakelijk vastgoed en woningen. Sinds jaar en dag zijn wij de inkoper van vastgoed voor zowel de particuliere als zakelijke verkopen. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt grotendeels vastgoed aan voor eigen beheer.  Het initiatief houdt in dat woningen en bedrijfspanden worden opgekocht tegen marktwaarde. Om vervolgens middels renovatie of vastgoedtransformatie de waarde van 's-lands vastgoed op nominaal niveau te houden. Wezenlijke doelen van De Nationale Vastgoedportefeuille:

1. De waarde van het vastgoed te maximaliseren door middel van verduurzaming.

2. Effectief en efficiënt behoeftes uit de markt verwerken in de ontwikkeling en verbetering van het nationaal vastgoed.     null

Dit is dan ook de reden dat wij doorgaans meer te bieden hebben dan een reguliere vastgoedpartij. De Nationale Vastgoedportefeuille richt zich op het toevoegen van waarde binnen de vastgoed- en woningmarkt. Dat houdt in dat niet ieder vastgoedobject binnen de visie van De Nationale Vastgoedportefeuille past. Echter zijn wij ons er terdege van bewust dat wij niet alle woning- of vastgoedeigenaren willen teleurstellen. En mede vanwege het immense netwerk waarin De Nationale Vastgoedportefeuille in mag opereren, zullen wij in vrijwel 95% van de verzoeken, een bod kunnen neerleggen.

De buitendienst medewerkers die graag bij u langs rijden voor een kosteloze & vrijblijvende waardebepaling

arrow_drop_up arrow_drop_down