Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verkoop van alle soorten bedrijfswoningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Bedrijfswoning verkopen

Heeft u een bedrijfswoning en zoekt u een betrouwbare partij om deze aan te verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is Nederlands’ samenwerkingsverband die uitsluitend is opgericht om gezamenlijk vastgoed in te kopen voor diverse doeleinden. Enerzijds kopen wij in voor ons zelf, om onze vastgoedportefeuilles op te bouwen. Anderzijds kopen wij vastgoed in met het doel om te renoveren, transformeren, herstellen of verhuren. Opkopers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verhuurbedrijven die puur op zoek zijn naar woningen of bedrijfspanden om te kunnen verhuren. Er zijn ook veel renovatiespecialisten of onderhoudsbedrijven die altijd zoeken naar woningen om aan te klussen. Op televisie heb je bijvoorbeeld zo’n programma ‘De Bouwbroers’. Al dit soort partijen zijn vaak aangesloten bij opkopende makelaars of andere lokale bekende partijen. En De Nationale Vastgoedportefeuille is dus een landelijke partij die weer samenwerkt met de lokale makelaars en opkopers.

Waarom uw bedrijfspand verkopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille?

Wij zorgen voor een helder verkoopproces. Indien er geen herstel of aanpassing aan de woning nodig is, dan zullen wij de woning aanbieden voor een directe doorverkoop. Het kost u geen makelaarskosten en wij als De Nationale Vastgoedportefeuille ontvangen een kleine fee van de uiteindelijke opkoper. Het is mogelijk om uw woning direct aan ons te verkopen, wij zorgen voor een duidelijk pakket voor de opkopers. Wij kunnen ook in een bemiddelende vorm optreden. Dit kost vaak voor u wel meer tijd en inspanning, maar het komt eigenlijk op hetzelfde neer. Meld uw pand aan en wij bellen of mailen u terug met wat de beste optie is in uw geval!

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt verhuurd vastgoed:

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.