Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Bouwkavel verkopen? Projectontwikkelaar voor alle soorten vastgoed in Nederland

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Bouwkavel verkopen

Bouwkavel verkopen?

Als landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed kunt u uiteraard ook bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht voor een heldere, transparante en gunstige verkoop van uw bouwkavel. En als landelijke opererend vastgoedbedrijf kunnen wij u door het hele land op de juiste wijze bedienen. Bouwkavels zijn tegenwoordig steeds meer geliefd, al is het zelf bouwen van een huis niet iets wat iedereen zomaar kan doen. Daarom werkt de Nationale Vastgoedportefeuille ook als projectontwikkelaar. En door uw bouwkavel aan ons te verkopen hoeft u zich geen druk te maken over de doeleinden en bouwprocessen op uw bouwkavel. Wij betalen u een goed bedrag, zodat u het beschikbaar stelt aan ons. Na aanmelding van uw bouwkavel houden wij uiteraard rekening met de waarde en mogelijke doeleinden ervan. Dit is natuurlijk logisch, maar wellicht zien wij er meer potentie in dat u zelf! En daarom profiteert u mogelijk zonder er iets extra’s voor te doen!

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Direct zekerheid

Wij kopen uw bouwkavel zonder voorbehoud van financiering. Voor elk soort grond of kavel kunt u bij ons terecht. En wij kopen het direct van u over zonder tussenkomst van een derde partij. Al hangt het natuurlijk ook af van het soort kavel, de locatie en de grootte. Er zijn natuurlijk ook dermate grote kavels in Nederland dat wij echt als projectontwikkelaar fungeren. Een kavel van 200m2 of 20.000m2 is een heel groot verschil!

Wat is een projectontwikkelaar

Een projectontwikkelaar is een organisatie die zicht bezighoudt met het tot stand brengen van een of meerdere bouwprojecten. Denk hierbij aan de ontwikkeling van woonwijken, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en winkelcentra. Een projectontwikkelaar realiseert projecten op eigen initiatief, maar kan ook in opdracht werken van een partij zoals de overheid of een particuliere belegger.

bouwkavel

Wat doet een projectontwikkelaar allemaal?

Een projectontwikkelaar is bezig met het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Als projectontwikkelaar zijn wij verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject. Denk hierbij aan het aankopen van grond of vastgoed, het opstellen van de plannen, de vergunningsprocedure en de verkoop of verhuur van de objecten. Een projectontwikkelaar is dus van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling van een bouwproject. Van het vinden van de geschikte locaties, de onderhandelingen, het aankopen van de gronden tot en met de oplevering van het complete traject. Het kan in sommige gevallen ook voorkomen dat een projectontwikkelaar het volledige ontwikkelplan verkoopt. Een belegger of bouwer koopt van het ontwikkelplan inclusief vergunningen. Zij zijn dan vervolgens eindverantwoordelijk voor het realiseren van het onroerend goed.

Een projectontwikkelaar is dus zowel verantwoordelijk voor de financiële als bouwtechnische als creatieve kant van een project, en stuurt daarbij een projectteam aan met verschillende specialisten.

Onze werkwijze

1. Bouwkavel aanmelden

Meld uw bouwkavel kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw bouwkavel te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw bouwkavel voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord gaat met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.