Bouwkavel verkopen? Voor alle soorten bouwkavels!
bouwkavel verkopen

Bouwkavel verkopen?

Projectontwikkelaar voor alle soorten vastgoed in Nederland

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Bouwkavel verkopen?

Als landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed kunt u uiteraard ook bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht voor een heldere, transparante en gunstige verkoop van uw bouwkavel. En als landelijke opererend vastgoedbedrijf kunnen wij u door het hele land op de juiste wijze bedienen. Bouwkavels zijn tegenwoordig steeds meer geliefd, al is het zelf bouwen van een huis niet iets wat iedereen zomaar kan doen. Daarom werkt de Nationale Vastgoedportefeuille ook als projectontwikkelaar. En door uw bouwkavel aan ons te verkopen hoeft u zich geen druk te maken over de doeleinden en bouwprocessen op uw bouwkavel. Wij betalen u een goed bedrag, zodat u het beschikbaar stelt aan ons. Na aanmelding van uw bouwkavel houden wij uiteraard rekening met de waarde en mogelijke doeleinden ervan. Dit is natuurlijk logisch, maar wellicht zien wij er meer potentie in dat u zelf! En daarom profiteert u mogelijk zonder er iets extra's voor te doen!

Direct zekerheid

Wij kopen uw bouwkavel zonder voorbehoud van financiering. Voor elk soort grond of kavel kunt u bij ons terecht. En wij kopen het direct van u over zonder tussenkomst van een derde partij. Al hangt het natuurlijk ook af van het soort kavel, de locatie en de grootte. Er zijn natuurlijk ook dermate grote kavels in Nederland dat wij echt als projectontwikkelaar fungeren. Een kavel van 200m2 of 20.000m2 is een heel groot verschil!

Waarom De Nationale Vastgoedportefeuille

  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Vrijblijvend contact 
  • Uitstekende begeleiding en advies
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
  • Duurzaam vastgoed ontwikkelen
  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling 
  • Herontwikkelen met alle soorten vastgoed


bouwkavel groot

1. Wat is een projectontwikkelaar

Een projectontwikkelaar is een organisatie die zicht bezighoudt met het tot stand brengen van een of meerdere bouwprojecten. Denk hierbij aan de ontwikkeling van woonwijken, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en winkelcentra. Een projectontwikkelaar realiseert projecten op eigen initiatief, maar kan ook in opdracht werken van een partij zoals de overheid of een particuliere belegger.

Projectontwikkelaar voor vastgoedontwikkeling

1.1 Wat doet een projectontwikkelaar allemaal?

Een projectontwikkelaar is bezig met het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Als projectontwikkelaar zijn wij verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject. Denk hierbij aan het aankopen van grond of vastgoed, het opstellen van de plannen, de vergunningsprocedure en de verkoop of verhuur van de objecten. Een projectontwikkelaar is dus van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling van een bouwproject. Van het vinden van de geschikte locaties, de onderhandelingen, het aankopen van de gronden tot en met de oplevering van het complete traject. Het kan in sommige gevallen ook voorkomen dat een projectontwikkelaar het volledige ontwikkelplan verkoopt. Een belegger of bouwer koopt van het ontwikkelplan inclusief vergunningen. Zij zijn dan vervolgens eindverantwoordelijk voor het realiseren van het onroerend goed.

Een projectontwikkelaar is dus zowel verantwoordelijk voor de financiële als bouwtechnische als creatieve kant van een project, en stuurt daarbij een projectteam aan met verschillende specialisten

Beoordeeld met 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Groot netwerk

Wij zorgen voor de juiste partners voor het realiseren van uw project

De hoogste kwaliteit

Gespecialiseerd in realisatie van bouwprojecten

Onze dienstverlening

Herontwikkelen

Projectontwikkeling advies

Alle soorten vastgoed

 

Projectontwikkelaar voor vastgoedontwikkeling

Meer informatie:

 Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag een bod ontvangen op uw grond of pand? Wij rijden graag eens vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 uur tot 17:30 uur.

arrow_drop_up arrow_drop_down