Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verkoop van alle soorten panden en woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De gevolgen als de verhuurder het huis wilt verkopen

Er zijn geen gevolgen voor u als huurder als de verhuurder de woning wilt verkopen. Uiteraard zit er dan een andere verhuurder, die wellicht minder laks bijhoudt hoe snel u de huur betaald. Of wellicht zijn er andere plannen met betrekking tot het onderhoud van de woning. Maar in feiten heeft u dezelfde rechten als bij de vorige huurder en daarnaast kan de verhuurder u er niet zomaar uit zetten. Uiteraard zijn er in Neerland altijd bepaalde bepalingen waardoor een verhuurder u er wel uit kunt zetten. Maar dit zijn echt uitzonderlijke situaties en die gebeuren eenvoudigweg niet vaak. Wel komt het veel voor dat huurders worden weggepest. En daar kan een huurder bezwaar op maken. Maar in sommige gevallen zal de verhuurder er alles aan doen om om een huurder eruit te zetten. Dit kan niet zomaar zonder goede redenen. Daarom bestaat ook huurbescherming. En als de huurder daar bescherming van geniet, dan zult u het als huurder heel zwaar gaan krijgen. Het volgen van de juiste procedures is het minimaalste wat u als verhuurder kunt doen. De inhoudt van de huurovereenkomst is uiteindelijk heel belangrijk, want het kan zomaar zijn dat de huurder een onbepaalde tijd heeft.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.