Gratis huis verkopen. Gratis bod op ieder type woning

Gratis huis verkopen

Geen tijd, geld en moeite kwijt bij het verkopen van uw huis

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

gratis huis verkopen

Wilt u gratis uw huis verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is de woning inkooporganisatie, waaraan u kosteloos en direct uw huis kunt verkopen. Het verkopen van een huis via de reguliere verkoopmethode is een langdurig, onzeker en kostbaar proces. Daarom is er de oplossing voor huiseigenaren die gratis hun woning willen verkopen.

Gratis huis verkopen

U kunt uw huis namelijk direct zelf verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille, geheel gratis en zonder voorbehouden. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende waardebepaling en bij akkoord heeft u uw huis direct verkocht. Zo verkoopt u uw huis zonder hoge makelaarskosten en notariskosten. Voor verkoper zijn er dus geen enkele kosten aan de transactie verbonden. Een ander bijkomend voordeel is dat er geen voorbehouden zijn. Wij bieden namelijk zonder financieringsvoorbehoud, zodat u zekerheid heeft dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is.

Het voordeel van uw huis verkopen aan een woninginkooporganisatie is dat u verzekerd bent van een flexibele verkoop. U mag namelijk zelf de overdrachtsdatum bepalen en u kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft. U kunt dus kiezen uit een zeer snelle verkoop, maar u heeft ook de mogelijkheid om de verkoop pas over twee jaar te zetten. Veel woningeigenaren die een nieuwbouw woning hebben gekocht, kiezen voor deze laatste optie. Zo is de huidige woning met zekerheid verkocht, en kan men in de woning blijven wonen tot de nieuwbouwwoning 2 jaar later is opgeleverd.

Waarom gratis je huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille


  • Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten

Geen opstartkosten en courtage, alle notariskosten nemen wij voor ons rekening.

  •  Geen langdurig verkooptraject

Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus direct zekerheid.

  •  Verzekerd van een marktconform bod

Na de waardebepaling ontvangt u gratis binnen 24 uur een marktconform bod.

  •  Woningen in alle staten door heel Nederland

Wij kopen woningen in alle soorten en  staten van onderhoud. Dus ook in slechte staat.

  •  Geen verkoopstress en risico’s

Geen dubbele woonlasten, u kunt tevens rustig in uw huis blijven tot u in uw nieuwe woning kunt

  •  Niet verkoopklaar hoeven maken en geen bezichtigingen en foto’s van uw huis op internet

Het verkoopklaar maken van de woning gaat veel tijd en geld inzitten. Denk aan afwerkpuntjes, achterstallig onderhoud en het schilderen. Bij ons verkoopt u hem direct in de huidige staat zonder bezichtigingen en foto’s van de woning op internet. Zo hoeft u dus ook niet op te ruimen.

  •  Inboedel mag achter gelaten worden

Heeft u inboedel in de woning staan die u niet wenst mee te nemen. U kunt dit gerust achterlaten.

  •  Indien gewenst direct een aanbetaling op de woning

Heeft u snel geld nodig voor andere zaken. U kunt direct een aanbetaling op uw rekening ontvangen.

Directe verkoop

Voor een directe verkoop zonder langdurig verkoopproces

Alle soorten vastgoed

Alle soorten huizen en bouwjaren woningen in heel Nederland

Gratis & vrijblijvend

Gratis uw woning aanmelden zonder makelaarskosten

Uw huis verkopen zonder makelaar geheel gratis op onze website

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om hun huis te verkopen zonder makelaar. De belangrijkste reden waarom zij hier voor kiezen zijn de hoge kosten. Een makelaar rekent gemiddeld namelijk tussen de 1,25% en 2% courtagekosten voor de verkoop van een woning. Daarnaast komen daar bovenop ook nog de opstartkosten van gemiddeld €500,- bovenop.  Bij een woning van €300.000,- bent u dus gemiddeld ruim boven de €5000,- kwijt aan de makelaar. Daarnaast dient er rekening

De makelaar haalt potentiële kopers hoofzakelijk uit Funda of andere online kanalen. Daardoor keren steeds meer huizenverkopers zich af tegen de makelaar. Men vind het vreemd om te moeten betalen voor de verkoop van een huis. Tegenwoordig is het dan ook steeds makkelijker om gratis uw huis te verkopen zonder Funda.

Hoe kan ik gratis mijn huis verkopen op het internet aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale vastgoedportefeuille is een woninginkooporganisatie. U verkoopt uw huis dus rechtstreeks aan ons zonder tussenkomt van een bemiddelaar(makelaar). Dit zorgt er voor dat er geen kosten gemaakt worden om uw woning te verkopen en het daardoor gratis blijft.

Wij kopen uw woning aan voor eigen beheer. De woning wordt (indien nodig) geheel verduurzaamd zodat er een keurige Energielabel op de woning zit. Wanden daken, vloeren en ramen worden waar mogelijk voorzien van isolatie en HR++ glas. Zonnepanelen worden geplaatst indien nodig en er wordt gekeken naar mogelijkheden voor een warmtepomp. Zo maken wij de woning toekomstbestendig en zal het huis worden verhuurd aan een net gezin. Zo zorgen wij voor een goede spreiding van het aantal huur en koopwoningen op wijkniveau.

Stappenplan aanvragen waardebepaling

Stap 1: U vraagt de waardebepaling aan van uw huis via het aanmeldformulier.

Stap 2: Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen kijken onze specialisten naar de waarde van uw huis. Dit wordt bepaalt aan de hand van de genoemde factoren.

Stap 3: Wij nemen contact met u op over de waardebepaling van uw huis. 

Stap 4: U kunt vrijblijvend de keuze maken wat u wilt doen met de waardebepaling van uw huis en of u verder gebruik wilt maken van onze diensten.


Lees meer over

Zelf huis verkopen

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Nationale Vastgoedportefeuille voor alle soorten vastgoed

Vastgoed van alle typen
Vastgoed in alle staten
Vastgoed van alle bouwjaren

Veel gestelde vragen


Wat zijn de nadelen van het gratis verkopen van mijn huis?

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Zo ook bij het gratis verkopen van een huis. Bij de Nationale Vastgoedportefeuille ontvangt u een vast bedrag voor uw huis. Heeft u een zeer gewild huis in goede staat van onderhoud op een schitterende locatie? Dan kan het zijn wanneer u de woning via Funda gaat verkopen dat er boven de vaste vraagprijs geboden wordt. Dit kan dus een nadeel zijn wanneer u uw huis direct kosteloos verkoopt aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Echter komt het nog steeds zeer regelmatig voor dat de vraagprijs niet gehaald wordt en hier onder wordt geboden. Zo heeft elk nadeel dus zijn voordeel.

Gratis huis verkopen

Is het verkopen van mijn huis ook daadwerkelijk echt gratis? Zitten er verder geen kosten aan vast?

Ja, u betaald echt helemaal niets bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Het koopcontract wordt opgesteld door de notaris. Deze kosten zijn voor onze rekening. U ontloopt makelaarskosten, omdat u direct aan ons verkoopt en u hoeft de woning ook niet verkoopklaar te maken dus dat bespaart u kosten bij verkoop.
Kan ik mijn huis ook gratis binnen één week verkopen?

Wilt u snel van uw huis af en wilt u direct over de vrijgekomen gelden beschikken. Ja dan kan de woning al binnen één week overgedragen worden. Zit er een hypotheek op de woning? Houd u er dan wel rekening mee dat de notaris een aflosnota dient op te vragen. Dit kan een aantal dagen duren. Aan ons zal het dus niet liggen!

 

Waar moet ik op letten bij de gratis verkoop van mijn huis?

Het is belangrijk dat u uw gas water en licht opzegt. U kunt de opstalverzekering op de dag van overdracht opzeggen en u dient er voor zorg te dragen dat sleutel bij de notaris aanwezig is op de transportdatum. Na de sleutel overdracht ontvangt u direct de gelden van de notaris op uw rekening.

 

Kan ik ook gratis mijn huis verkopen als ik in het buitenland zit?

Ja u hoeft niet in Nederland aanwezig te zijn voor de verkoop van uw huis. Wilt u gratis uw eigen huis, of heeft u een verhuurd huis met huurders erin die u wilt verkopen. U kunt alle woningen direct aan ons verkopen zonder dat u aanwezig hoeft te zijn. We dienen alleen wel in de woning te kunnen voor het opstellen van een waardebepaling.

Ervaringen met De Nationale Vastgoedportfeuille

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Onze woning verkocht via De Nationale Vastgoedportefeuille.

Mijn woning moest snel verkocht worden, doordat wij een nieuwbouwhuis hadden gekocht. Wij wilden geen dubbele kosten en hebben voor De Nationale Vastgoedportefeuille gekozen en daar zeker geen moment spijt van gehad!  We mochten nog in onze woning blijven wonen totdat ons nieuwe huis was opgeleverd. Zo hadden wij totaal geen zorgen, geen makelaarskosten en bovendien geen langdurig makelaars verkoopproces. De jongens hebben ons goed begeleid gedurende het proces en kwamen bovendien direct ook met een eerlijk bod! Wij raden hun zeker aan iedereen aan! - Lisa Kuipers, Den Haag

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars
"We zaten binnen een week bij de notaris."

Ik wilde graag mijn huis snel verkopen, omdat ik een nieuw huis had gekocht en niet met twee hypotheken wilde zitten. De jongens van De Nationale Vastgoedportefeuille gingen gelijk aan de slag met een bod voor mijn huis. Na een paar dagen zaten we bij de notaris om mijn huis te verkopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille. Ik heb zonder enige kosten en in een korte tijd mijn huis kunnen verkopen. - Nelleke Batenburg, Rotterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars
"De verborgen gebreken waren geen probleem."
Ik wilde graag mijn huis verkopen, maar niemand had interesse in mijn huis met een verrotte dakconstructie. Ik hoorde van een vriend dat De Nationale Vastgoedportefeuille alle soorten huis opkoop in alle staten. Ik heb via de website een bod aangevraagd en ik kreeg binnen één werkdag een goed bod op mijn huis met verborgen gebreken. Door De Nationale Vastgoedportefeuille kon ik eindelijk mijn huis verkopen en verhuizen naar mijn volgende woning. - Olton Straathof, Amsterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen omtrent de gratis verkoop van uw huis? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 uur en 17:30 uur. Ook kunt u ons per email bereiken en ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag.
arrow_drop_up arrow_drop_down