Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verkoop van alle soorten panden en woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Gratis huis verkopen

Wilt u gratis uw huis verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is de woning inkooporganisatie, waaraan u kosteloos en direct uw huis kunt verkopen. Het verkopen van een huis via de reguliere verkoopmethode is een langdurig, onzeker en kostbaar proces. Daarom is er de oplossing voor huiseigenaren die gratis hun woning willen verkopen.

U kunt uw huis namelijk direct zelf verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille, geheel gratis en zonder voorbehouden. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende waardebepaling en bij akkoord heeft u uw huis direct verkocht. Zo verkoopt u uw huis zonder hoge makelaarskosten en notariskosten. Voor verkoper zijn er dus geen enkele kosten aan de transactie verbonden. Een ander bijkomend voordeel is dat er geen voorbehouden zijn. Wij bieden namelijk zonder financieringsvoorbehoud, zodat u zekerheid heeft dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is.

Het voordeel van uw huis verkopen aan een woninginkooporganisatie is dat u verzekerd bent van een flexibele verkoop. U mag namelijk zelf de overdrachtsdatum bepalen en u kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft. U kunt dus kiezen uit een zeer snelle verkoop, maar u heeft ook de mogelijkheid om de verkoop pas over twee jaar te zetten. Veel woningeigenaren die een nieuwbouw woning hebben gekocht, kiezen voor deze laatste optie. Zo is de huidige woning met zekerheid verkocht, en kan men in de woning blijven wonen tot de nieuwbouwwoning 2 jaar later is opgeleverd.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Uw huis verkopen zonder makelaar geheel gratis op onze website

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om hun huis te verkopen zonder makelaar. De belangrijkste reden waarom zij hier voor kiezen zijn de hoge kosten. Een makelaar rekent gemiddeld namelijk tussen de 1,25% en 2% courtagekosten voor de verkoop van een woning. Daarnaast komen daar bovenop ook nog de opstartkosten van gemiddeld €500,- bovenop.  Bij een woning van €300.000,- bent u dus gemiddeld ruim boven de €5000,- kwijt aan de makelaar. Daarnaast dient er rekening

De makelaar haalt potentiële kopers hoofzakelijk uit Funda of andere online kanalen. Daardoor keren steeds meer huizenverkopers zich af tegen de makelaar. Men vind het vreemd om te moeten betalen voor de verkoop van een huis. Tegenwoordig is het dan ook steeds makkelijker om gratis uw huis te verkopen zonder Funda.

Utrecht

Hoe kan ik gratis mijn huis verkopen op het internet aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale vastgoedportefeuille is een woninginkooporganisatie. U verkoopt uw huis dus rechtstreeks aan ons zonder tussenkomt van een bemiddelaar(makelaar). Dit zorgt er voor dat er geen kosten gemaakt worden om uw woning te verkopen en het daardoor gratis blijft.

Wij kopen uw woning aan voor eigen beheer. De woning wordt (indien nodig) geheel verduurzaamd zodat er een keurige Energielabel op de woning zit. Wanden daken, vloeren en ramen worden waar mogelijk voorzien van isolatie en HR++ glas. Zonnepanelen worden geplaatst indien nodig en er wordt gekeken naar mogelijkheden voor een warmtepomp. Zo maken wij de woning toekomstbestendig en zal het huis worden verhuurd aan een net gezin. Zo zorgen wij voor een goede spreiding van het aantal huur en koopwoningen op wijkniveau.

Groningen

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Bepaling van de waarde

 Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen kijken onze specialisten naar de waarde van uw huis. Dit wordt bepaalt aan de hand van de genoemde factoren.

3. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij nemen contact met u op over de waardebepaling van uw huis. 

4. U ontvangt een vrijblijvend bod

 U kunt vrijblijvend de keuze maken wat u wilt doen met de waardebepaling van uw huis en of u verder gebruik wilt maken van onze diensten.

Veelgestelde vragen

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Zo ook bij het gratis verkopen van een huis. Bij de Nationale Vastgoedportefeuille ontvangt u een vast bedrag voor uw huis. Heeft u een zeer gewild huis in goede staat van onderhoud op een schitterende locatie? Dan kan het zijn wanneer u de woning via Funda gaat verkopen dat er boven de vaste vraagprijs geboden wordt. Dit kan dus een nadeel zijn wanneer u uw huis direct kosteloos verkoopt aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Echter komt het nog steeds zeer regelmatig voor dat de vraagprijs niet gehaald wordt en hier onder wordt geboden. Zo heeft elk nadeel dus zijn voordeel.

Ja, u betaald echt helemaal niets bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Het koopcontract wordt opgesteld door de notaris. Deze kosten zijn voor onze rekening. U ontloopt makelaarskosten, omdat u direct aan ons verkoopt en u hoeft de woning ook niet verkoopklaar te maken dus dat bespaart u kosten bij verkoop.

Wilt u snel van uw huis af en wilt u direct over de vrijgekomen gelden beschikken. Ja, dan kan de woning al binnen één week overgedragen worden. Zit er een hypotheek op de woning? Houd u er dan wel rekening mee dat de notaris een aflosnota dient op te vragen. Dit kan een aantal dagen duren. Aan ons zal het dus niet liggen!

Het is belangrijk dat u uw gas water en licht opzegt. U kunt de opstalverzekering op de dag van overdracht opzeggen en u dient er voor zorg te dragen dat sleutel bij de notaris aanwezig is op de transportdatum. Na de sleutel overdracht ontvangt u direct de gelden van de notaris op uw rekening.

Ja, u hoeft niet in Nederland aanwezig te zijn voor de verkoop van uw huis. Wilt u gratis uw eigen huis, of heeft u een verhuurd huis met huurders erin die u wilt verkopen. U kunt alle woningen direct aan ons verkopen zonder dat u aanwezig hoeft te zijn. We dienen alleen wel in de woning te kunnen voor het opstellen van een waardebepaling.

ijburg amsterdam

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.