Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis laten opkopen? Voor elk soort woning.

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis laten opkopen?

Zoekt u een huis opkoper? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke opkoper van alle soorten huizen. Als inkoop- of opkooporganisatie van vastgoed kopen wij allerlei soorten woningen door het Nederland.

Direct zekerheid

Bij een verkoop aan De Nationale Vastgoedportefeuille ontvangt u direct een bod zonder financieringsvoorbehoud. Dit betekent dat u de garantie heeft dat de financiering een overdracht niet in de weg zal staan. Normaal gesproken kost het enkele weken of maanden om een hypotheek rond te krijgen. Dit geldt uitsluitend voor de koper van uw woning. Via ons heeft u binnen een dag een gegarandeerde bieding!

Alle soorten huizen en in alle staten

U kunt ieder soort woning aanmelden, van tussenwoning tot een vrijstaand huis. En ook als uw woning een kluswoning betreft, dan brengen wij daar gewoon een goed passend bod voor uit. De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit vastgoedbedrijven met meerdere specialiteiten. Elk type woning komt in aanmerking voor een directe verkoop aan De Nationale Vastgoedportefeuille. Ook woningen waar herstel- of renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.