www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Huis met spoed verkopen

Huis met spoed verkopen

Binnen één week bij de notaris!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Huis met spoed verkopen

Wilt u snel uw huis met spoed verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is de woning inkooporganisatie waaraan u direct uw huis met spoed kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een marktconforme prijs. Wij hebben geen financiering nodig voor de aankoop van woningen en kunnen dus binnen enkele dagen bij de notaris de overdracht van uw woning laten plaatsvinden. Zo heeft u direct de gelden van uw woning op uw rekening. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt dan ontvangt u binnen één uur een bod op uw huis. Per mail ontvangt u gemiddeld binnen 12 uur één bod op uw woning. Zo bent u er dus van verzekerd dat de verkoop van uw huis met spoed kan plaatsvinden.


Huis met spoed verkopenWaarom met spoed uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

  • Vandaag nog één aanbetaling op uw huis indien gewenst

Zo beschikt u direct over gelden om verder te kunnen gaan in uw volgende woning

  • Binnen enkele dagen bij de notaris voor de overdracht van uw woning

Wij weten hoe belangrijk snelheid is, dus de snelste mogelijkheid bij de notaris voor de overdracht

  • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten

Geen courtagekosten, opstartkosten en kosten voor het verkoopklaar maken van de woning.

  • Wij zijn landelijk actief en kopen woningen in alle staten

U kunt dus overal en met elk type huis bij ons terecht.

  • Verzekerd van een marktconform bod

U ontvangt geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw huis

  • Inboedel kan achtergelaten worden in de woning

U kunt indien gewenst inboedel die u niet wenst mee te nemen achterlaten in de woning. Dit bespaart u tijd en verhuiskosten

  • Indien gewenst kunt u rustig in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft

Zo kunt u dus nog in de woning blijven indien u nog geen nieuw huis heeft gevonden of uw nieuwe woning nog niet kunt betreden.

Directe verkoop

Voor een directe verkoop zonder langdurig verkoopproces

Alle soorten vastgoed

Alle soorten huizen en bouwjaren woningen in heel Nederland

Gratis & vrijblijvend

Gratis uw woning aanmelden zonder makelaarskosten

Woning met spoed verkopen

Wij weten uit ervaring dat er talloze redenen bestaan om één huis met spoed te willen verkopen. Daardoor zijn wij zeer flexibel bij het met spoed kopen van woningen. Zo geven wij bijvoorbeeld de gelegenheid om nog in de woning te blijven wonen terwijl u uw woning al verkocht heeft. Ook is er de mogelijkheid om een deel van de inboedel achter te laten, wanneer u bijvoorbeeld gaat emigreren voor uw werk en met spoed de woning moet verkopen. Ook denken wij mee wanneer er bijvoorbeeld sprake is van betalingsproblemen. Zo kunnen wij direct een aanbetaling doen op uw huis, zodat u de problemen direct kunt oplossen en u weer over voldoende gelden kunt beschikken.

Stappenplan aanvragen waardebepaling

Stap 1: U vraagt de waardebepaling aan van uw huis via het aanmeldformulier.

Stap 2: Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen kijken onze specialisten naar de waarde van uw huis. Dit wordt bepaalt aan de hand van de genoemde factoren.

Stap 3: Wij nemen contact met u op over de waardebepaling van uw huis. 

Stap 4: U kunt vrijblijvend de keuze maken wat u wilt doen met de waardebepaling van uw huis en of u verder gebruik wilt maken van onze diensten.


Lees meer over

Zelf huis verkopen

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Nationale Vastgoedportefeuille voor alle soorten vastgoed

Vastgoed van alle typen
Vastgoed in alle staten
Vastgoed van alle bouwjaren

Ervaringen met De Nationale Vastgoedportefeuille

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Onze woning verkocht via De Nationale Vastgoedportefeuille.

Mijn woning moest snel verkocht worden, doordat wij een nieuwbouwhuis hadden gekocht. Wij wilden geen dubbele kosten en hebben voor De Nationale Vastgoedportefeuille gekozen en daar zeker geen moment spijt van gehad!  We mochten nog in onze woning blijven wonen totdat ons nieuwe huis was opgeleverd. Zo hadden wij totaal geen zorgen, geen makelaarskosten en bovendien geen langdurig makelaars verkoopproces. De jongens hebben ons goed begeleid gedurende het proces en kwamen bovendien direct ook met een eerlijk bod! Wij raden hun zeker aan iedereen aan! - Lisa Kuipers, Den Haag

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars
"We zaten binnen een week bij de notaris."

Ik wilde graag mijn huis snel verkopen, omdat ik een nieuw huis had gekocht en niet met twee hypotheken wilde zitten. De jongens van De Nationale Vastgoedportefeuille gingen gelijk aan de slag met een bod voor mijn huis. Na een paar dagen zaten we bij de notaris om mijn huis te verkopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille. Ik heb zonder enige kosten en in een korte tijd mijn huis kunnen verkopen. - Nelleke Batenburg, Rotterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars
"De verborgen gebreken waren geen probleem."
Ik wilde graag mijn huis verkopen, maar niemand had interesse in mijn huis met een verrotte dakconstructie. Ik hoorde van een vriend dat De Nationale Vastgoedportefeuille alle soorten huis opkoop in alle staten. Ik heb via de website een bod aangevraagd en ik kreeg binnen één werkdag een goed bod op mijn huis met verborgen gebreken. Door De Nationale Vastgoedportefeuille kon ik eindelijk mijn huis verkopen en verhuizen naar mijn volgende woning. - Olton Straathof, Amsterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen omtrent de gratis verkoop van uw huis? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 uur en 17:30 uur. Ook kunt u ons per email bereiken en ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag.
arrow_drop_up arrow_drop_down