Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis met spoed verkopen? Voor snelle en zorgeloze verkoop!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis met spoed verkopen

Wilt u snel uw huis met spoed verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is de woning inkooporganisatie waaraan u direct uw huis met spoed kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een marktconforme prijs. Wij hebben geen financiering nodig voor de aankoop van woningen en kunnen dus binnen enkele dagen bij de notaris de overdracht van uw woning laten plaatsvinden. Zo heeft u direct de gelden van uw woning op uw rekening. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt dan ontvangt u binnen één uur een bod op uw huis. Per mail ontvangt u gemiddeld binnen 12 uur één bod op uw woning. Zo bent u er dus van verzekerd dat de verkoop van uw huis met spoed kan plaatsvinden.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Woning met spoed verkopen

Wij weten uit ervaring dat er talloze redenen bestaan om één huis met spoed te willen verkopen. Daardoor zijn wij zeer flexibel bij het met spoed kopen van woningen. Zo geven wij bijvoorbeeld de gelegenheid om nog in de woning te blijven wonen terwijl u uw woning al verkocht heeft. Ook is er de mogelijkheid om een deel van de inboedel achter te laten, wanneer u bijvoorbeeld gaat emigreren voor uw werk en met spoed de woning moet verkopen. Ook denken wij mee wanneer er bijvoorbeeld sprake is van betalingsproblemen. Zo kunnen wij direct een aanbetaling doen op uw huis, zodat u de problemen direct kunt oplossen en u weer over voldoende gelden kunt beschikken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.