www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Yerseke?
huis verkopen

Uw huis verkopen in Yerseke?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Yerseke? 

Snel uw huis verkopen in Yerseke tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en kan zeer tijdrovend zijn. U kunt zich veel tijd en moeite besparen voor een zorgeloze en gegarandeerde verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en actief in het hele land wij kopen onder andere huizen in Yerseke. U kunt bij ons vrijblijvend en kosteloos een bod op uw woning aanvragen. Na de aanvraag gaan wij direct met uw aanvraag aan de slag en brengen een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle administratieve handelingen en kosten voor onze rekening. Na de officiële verkoop bij de notaris ontvangt u direct het geld op uw rekening.

 

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel voordelen. Zo hoeft u niet te wachten tot de financiering rond is, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Dit geeft u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Wanneer u na de verkoop nog niet gelijk de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunt u tot aan de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomt u  het risico op dubbele maandlasten. Indien er spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen kunt u deze gewoon in de woning achterlaten. Als u een huis heeft geërfd en graag de complete inboedel in de woning wilt achterlaten is dat ook mogelijk.  

 

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt echt elk woning type in iedere staat, u kunt ook voor de verkoop van uw woning in erg slechte staat bij ons terecht. Wij komen langs voor een woningopname en brengen een marktconform bod uit op de woning. Indien er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht komen nemen wij deze voor onze rekening. Kortom wij bieden direct zekerheid zonder nare verrassingen achteraf.

Uw huis verkopen in Yerseke aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • U ontvangt altijd direct een goed bod
 • Wij kopen alle soorten woningen ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen


De voordelen van uw huis zelf verkopen in Yerseke zonder makelaar   

 • Gegarandeerd uw huis snel verkocht
 • Persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Yerseke, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw huis in Yerseke waard is en wilt u van ons een waardebepaling ontvangen. Bij de waardebepaling van uw huis kijken wij naar meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Yerseke is er voor een exacte berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling op. Daarnaast is het ook mogelijk om een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand te laten doen hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Yerseke aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van ieder woningtype ook voor de verkoop van een verhuurd huis met huurders erin. De verkoop van een huis met huurders erin kan heel veel tijd kosten en zeer hoge kosten met zich meebrengen. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid voor de verkoop van uw huis waarbij de huidige huurders in het huis kunnen blijven zitten. In dit geval berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat. Door onze klantvriendelijke en snelle werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis. U kunt voor elk woning type kosteloos een vrijblijvend bod bij ons aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down