Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan beleggingsmaatschappij?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan beleggingsmaatschappij?

Voor directe zekerheid kunt u zeker overwegen om uw woning aan een beleggingsmaatschappij te verkopen? Het verkopen aan een beleggingsmaatschappij heeft meerdere voordelen:

Snelle verkoop is mogelijk

Directe zekerheid hoogte verkoopbedrag

Alle soort woningen

Of u een eengezinswoning heeft in een klein dorp of een groot herenhuis in een grote stad. Voor alle woningen en op alle mogelijke plekken is de kans groot dat De Nationale Vastgoedportefeuille een partner in het netwerk heeft, die wellicht al langer zit te wachten op uw woning. Veel partners van ons bestaan uit makelaars en vastgoedhandelaren die wachtlijsten aan kopers hebben. Dit zijn kopers zoals u en ik, maar met een specifieke wens. Bijvoorbeeld om in een bepaalde wijk of in een bepaalde straat te kunnen wonen. Door uw woning aan ons te verkopen, kunt u gewoon een marktconform bod ontvangen zonder een langdurig verkoopproces te hoeven ondergaan.

Landelijke dekking

De Nationale Vastgoedportefeuille is een initiatief van meerdere opkopers. Dit initiatief wordt gedragen door opkopers uit alle delen van het land, van het noordelijke Friesland tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Mocht u zelf onderdeel uitmaken van een beleggingsmaatschappij, dan kunt u eventueel informeren naar mogelijkheden voor een partnerschap. De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit opkopende makelaars, renoverende bouwbedrijven en transformerende vastgoedhandelaren. Allemaal met het doel om waarde toe te voegen aan de Nederlandse woningmarkt.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.