www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Huis verkopen aan de bank? Nationale Vastgoedportefeuille

Huis verkopen aan de bank

De mogelijkheden bij het verzilveren van uw overwaarde

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van alle soorten vastgoed in Nederland

Huis verkopen aan de bank

Als u uw huis wilt verkopen aan de bank omdat u uw overwaarde wilt verzilveren, kunt u beter ergens anders kijken. Sinds de crisis zijn de banken geen gulle partners meer van mensen die hun huis willen verkopen. Als u de hypotheek heeft afbetaalt bij de bank zit al uw geld in het huis waar u geen gebruik van kan maken. Betekent dat u uw huis niet kunt verkopen voor de overwaarde en zelf in het huis kunt blijven wonen? Nee, want er zijn meer mogelijkheden dan alleen de bank om uw huis te verkopen en uw overwaarde te verzilveren terwijl u zelf in uw huis blijft wonen. 


null

Voordelen van uw huis verkopen en erin blijven wonen

 • Direct overwaarde op uw rekening
  Direct uw overwaarde verzilverd en niet te hoeven verhuizen
 • U kunt eerder stoppen met werk
  Mogelijkheid om eerder te stoppen met werken
 • Geen risico's bij dalende woningwaarde
  Geen zorgen meer als de huizenprijzen gaan dalen
 • U bepaalt de huur
  U kunt zelf de hoogte van de huur bepalen
 • Geen makelaarskosten
  U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten

Wij benadrukken dat ons bod volledig vrijblijvend is en u nergens aan vastzit! Dat is pas het geval als de koopovereenkomsten zijn ondertekend door u en de koper!

Directe zekerheid

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen het huurcontract, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van alle soorten vastgoed

Overwaarde halen bij de bank

Misschien kunt u zich nog wel herinneren dat u voor de crisis van 2008 een opeethypotheek kon afsluiten bij de bank. Deze hypotheek was voor mensen van wie al hun geld in hun huis zat. Uw huis heeft een groot vermogen als de hypotheek afgelost is maar het kan voorkomen dat u zelf niet veel te besteden heeft. De waarde van uw huis kunt u niet gebruiken om een nieuwe auto te kopen, want de waarde zit vast aan het huis. In deze situatie kon voor de crisis een opeethypotheek afgesloten worden om een voorschot te krijgen van de overwaarde van het huis. Door de economische crisis zijn de bank op hun hoede en zijn ze niet meer geïnteresseerd om zulke gunsten te geven. Dus u kunt niet terecht bij de bank als u in uw huis wilt blijven wonen maar wel wilt genieten van de overwaarde. 

null

Overwaarde halen bij De Nationale Vastgoedportefeuille

In deze tijd is helemaal niet gek om uw huis te verkopen om te kunnen genieten van de overwaarde. Omdat de bank deze dienst niet meer aanbiedt zijn de vastgoedmakelaars in actie gekomen. Een vastgoedmakelaar koopt huizen op. De nationale Vastgoedportefeuille is ontstaan uit de wens om het opkopen van alle soorten vastgoed verder te professionaliseren. Met de diensten van De Nationale vastgoedportefeuille kunt u in uw huis blijven wonen, uw huis verkopen en de overwaarde krijgt u op uw rekening. U hoeft geen zorgen te maken over of wij uw huis willen kopen of niet. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten huizen op in alle staten. U kunt eerder met pensioen of toch de droomreis maken van uw leven. Er zijn geen risico’s verbonden aan het laten opkopen van uw huis aan. De Nationale Vastgoedportefeuille. Wij willen u graag helpen om te kunnen genieten van uw leven met de overwaarde van uw huis.

Werkwijze De Nationale Vastgoedportefeuille

1. Woningopname

2. Binnen één werkdag ontvangt u één bod

3. Bij acceptatie wordt het koopcontract opgesteld

4. Overdracht bij de door u gekozen notaris

5. Het huis is verkocht en de gelden stuurt de notaris de volgende dag

De Nationale Vastgoedportefeuille

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u helpen door te dienen als opkoper van uw huis. Als u in uw huis wilt blijven wonen, zorgen wij voor alle documenten en stukken die nodig zijn bij de verkoop van een huis. We stellen samen het huurcontract op en we houden natuurlijk rekening met uw wensen en voorwaarden. U heeft geen om kijken naar het onderhoud van het huis, want De Nationale Vastgoedportefeuille regelt alles rondom uw huis. 


Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en om uw huis aan te melden voor gratis een vrijblijvend bod. U kunt ons bereiken via mail en het contactformulier. Wij bellen u binnen een werkdag terug. 

arrow_drop_up arrow_drop_down