Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan een vastgoedhandelaar. Voor alle soorten woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan een vastgoedhandelaar

Huis verkopen aan een vastgoedhandelaar, wat betekent dat? De naam zegt het al: handelen met vastgoed. Een vastgoedhandelaar bemiddelt tussen particulieren en beleggers door huizen op te kopen en verkopen aan beleggers. Een vastgoedhandelaar is de laatste jaren opgekomen toen er meer vraag was naar het professioneel opkopen van vastgoed. De Nationale Vastgoedportefeuille is dé handelaar van vastgoed tussen particulieren en beleggers. Met ons grote netwerk aan opkopers die handelen in vastgoed kunnen we altijd uw huis verkopen. Lees verder als u wilt weten wat u te wachten staat als u uw huis verkoopt aan een vastgoedhandelaar van De Nationale Vastgoedportefeuille.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Directe verkoop

Bij een vastgoedhandelaar kunt u verwachten dat in een korte tijd uw huis verkocht is. Er hoeft hoogstens één bezichtiging ingepland te worden en op dat moment kan een vastgoedhandelaar een bod aanbieden. U heeft niet te maken met allerlei foto’s van uw huis op het internet en de tijdrovende onderhandelingsfase met een potentiële koper. U onderhandelt met een professionele onderhandelaar met een serieuze instelling en niet met een wispelturige koper met financiële problemen.  

Zekerheid

Bij een vastgoedhandelaar bent u verzekerd dat uw huis wordt verkocht. Een vastgoedhandelaar doet geen beroep op de ontbindende voorwaarden in het koopcontract. De koper via een verkoopmakelaar kunnen gemakkelijk onder de koop uitkomen. Bij De Nationale Vastgoedportefeuille kunnen we al binnen een week bij de notaris zitten. U hoeft niet door een onzekere periode of uw huis überhaupt wordt verkocht. 

Alle soort vastgoed

U hoeft zich geen zorgen te maken over of uw huis wordt verkocht of niet. Een vastgoedhandelaar van De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten huizen op van alle bouwjaren en staten. Verborgen gebreken of achterstallig onderhoud is geen probleem. De vastgoedhandelaar zorgt zelf voor een eventuele opknapping of verbouwing van uw huis voordat het wordt doorverkocht aan de belegger. Een vastgoedhandelaar wil graag zoveel mogelijk vastgoed tot zijn beschikking hebben om te verkopen aan beleggers. 

De visie

Een vastgoedhandelaar richt zich op het toevoegen van waarde binnen de vastgoed- en woningmarkt. Uw huis wordt niet bekeken als een gebruikt pand maar er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor uw huis voor de verkoop. Op basis daarvan krijgt u een bod voor uw huis. Een vastgoedhandelaar hoeft geen rekening te houden met de wensen van potentiële kopers en kijkt naar de lange termijn waarde van uw huis. 

Gratis en vrijblijvend

Een vastgoedhandelaar is geen verkoopmakelaar, dus u hoeft geen makelaarskosten te betalen. Een verkoopmakelaar verdient zijn geld aan een percentage van de verkoopprijs van uw huis. Een vastgoedmakelaar haalt zijn winst uit het verschil van de verkoopprijs van uw huis en de koopprijs bij de belegger na verbouwing van uw huis. De Nationale vastgoedportefeuille vraagt dus geen kosten voor het opkopen van uw huis. Een vastgoedhandelaar komt geheel vrijblijvend uw huis bezichtigen en bepaalt een marktconform bod. 

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.