Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan investeerder? Verkoop van elk soort woning

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan investeerder(s)?

Zoekt u de juiste investeerder voor uw huis? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opererende opkooporganisatie van vastgoed met een omvangrijk intern netwerk aan investeerders, beleggers en opkopers. Wij zorgen voor de juiste investeerders!

Direct zekerheid

Bij een verkoop aan De Nationale Vastgoedportefeuille ontvangt u een goed bod zonder voorbehoud van financiering. Dat wilt zeggen dat u volledige zekerheid heeft dat u uw woning tegen onze voorwaarden zal kunnen verkopen. U bent er dus 100% zeker van dat u na de passeer- of overdrachtsdatum zult beschikken over het vrijgekomen geldbedrag.

Geen makelaarskosten

Uw woning niet op Funda hoeven zetten, geen stroom aan bezichtigingen hoeven organiseren of zorgen over de staat van uw woning? Dat zijn allemaal voordelen van een directe verkoop aan een investeerder. Echter is het toch ook een bijkomstig voordeel dat er geen  sprake is van makelaarskosten. Bij een verkoop aan De Nationale Vastgoedportefeuille bespaart u dus duizenden euro’s aan kosten!

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.