Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan makelaar? Ontvang direct een vrijblijvend bod!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Huis verkopen aan makelaar

Huis verkopen aan makelaar

Het is tegenwoordig mogelijk om uw woning direct aan opkopende makelaars te verkopen. In de hedendaagse woningmarkt is er de wens om huizen snel en toch goed te kunnen verkopen. Dankzij innovatieve ideeën in de vastgoedmarkt is het mogelijk gemaakt uw huis binnen no-time te verkopen. U heeft dan geen omkijken meer naar uw oude woning en u kunt zich volledig storten in de aankoop van uw nieuwe woning. Zo is het mogelijk zelf te bepalen wanneer de overdracht van uw oude woning plaatsvindt. 

 

De dienst die De Nationale Vastgoedportefeuille aanbiedt is dat u uw huis aanmeldt voor een gratis en vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering. En u ontvangt het bod terwijl hier maar één bezichtiging voor vereist is. In tegenstelling tot reguliere verkooptrajecten, waarin tientallen bezichtigingen plaats kunnen vinden. 

 

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten huizen op. Van leegstaande, verhuurde tot slecht onderhouden woningen. In alle gevallen kunt u rekenen op een snelle reactie van onze vastgoedspecialisten. Ook huizen met een slechte staat van onderhoud kunt u goed en snel verkopen. De Nationale Vastgoedportefeuille zet haar eigen woningen in voor verschillende doeleinden en het beschikt over veel kennis en ervaring. U hoeft zich niet zorgen te maken over de staat van de woning óf overbodige inboedel. het klaarmaken van uw huis is in tegenstelling tot een openbare verkoop gereduceerd tot een kleinschalige activiteit. Onze ervaren vastgoedspecialisten kijken hierdoor heen en zo wordt het ook voor u gemakkelijker gemaakt.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.