Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan een vastgoedmakelaar?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan een vastgoedmakelaar?

Zoekt u het juiste vastgoedmakelaar om uw woning aan te verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opererend samenwerkingsverband van vastgoedbedrijven. Als inkoop- of opkooporganisatie van vastgoed kopen wij allerlei soorten woningen door het Nederland.

Direct zekerheid

De Nationale Vastgoedportefeuille is een vastgoedmakelaar die zelf vastgoed opkoopt. Dit bestaat grotendeels uit woningen die vaak in of rondom de grote steden staan. Een belangrijke reden waarom veel mensen een woning aan een vastgoedmakelaar verkopen, is dat u dan volledige zekerheid heeft. Wij bieden namelijk altijd zonder voorbehoud van financiering. 

Alle soorten huizen en in alle staten

Als vastgoedmakelaar kopen wij alle soorten woningen op. En omdat wij landelijk actief zijn, zijn er weinig beperkingen. U kunt dus alle woningen vrijblijvend aanmelden. Dankzij ons landelijk bereik kunnen wij ten alle tijde een gunstig bod voor u neerleggen. En of het een studio, appartement of eengezinswoning betreft. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle typen woningen direct op.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.