www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Huis verkopen Delft? Zelf verkopen aan woning opkoper?

Huis verkopen Delft?

Zelf uw huis verkopen aan een woningopkoper?

Geen makelaarskosten

Gratis snel uw huis verkopen zonder langdurig verkooptraject

Directe zekerheid

Ontvang een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud

Groot netwerk

Groot opkopersnetwerk voor alle soorten huizen in alle staten

Huis verkopen Delft

Uw huis verkopen kan snel en zonder makelaarskosten! Woont u in Delft en wenst u uw woning te verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is een inkooporganisatie van vastgoed in o.a. Delft, Den Hoorn, Rijswijk en Delfgauw! Wij kopen woningen op tegen een marktconform bod. Informeer direct naar de voorwaarden of vraag vrijblijvend een bod aan.


Mijn huis vrijblijvend aanmelden

Flexibele voorwaarden

Het is mogelijk uw woning tijdelijk terug te huren en u kunt zelf de passeerdatum bepalen. Daarnaast hoeft u geen langdurig verkoopproces te ondergaan met vele bezichtigingen!

null

Voor alle soorten huizen

Woont u in een oud herenhuis die volledig is uitgeleefd? Geen enkel probleem voor De Nationale Vastgoedportefeuille! Ook nieuwbouwhuizen of flats kunnen wij kopen voor een marktconforme prijs. En of uw woning klein of groot is, ook qua grootte en omvang zijn er geen beperkingen.

Directe zekerheid & geen makelaarskosten

Na aanmelden van uw woning, ontvangt u een bedrag waarvoor wij het graag zouden willen overkopen. En omdat wij samenwerken met vele bedrijven zoals makelaars, beleggers of handelaren, kunnen wij een bod uitbrengen die u volledig zekerheid biedt. Ons bod is namelijk zonder voorbehoud van financiering.

De Nationale Vastgoedportefeuille

 • Vrijblijvend bod ontvangen
  Gratis pand of huis aanmelden zonder verplichtingen
 • Gratis en geen makelaarskosten
  Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille
 • Snelle, makkelijke verkoop
  Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen
 • Voor het beste bod
  Altijd voorzien van een marktconform bod

Actief in alle delen van Delft

Woont u in het centrum of juist in een buitenwijk? Of woont u in een van de nabijgelegen plaatsen Nootdorp, Den Hoorn of Rijswijk? De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen op in geheel regio Haaglanden! 

Waarom uw woning aanmelden bij de De Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van alle soorten vastgoed. Het bestaat uit een samenwerkingsverband van opkopers die bestaat uit een mix van gespecialiseerde renovatiespecialisten, opkopende makelaars, beleggingsmaatschappijen en vastgoedbedrijven. Het initiatief is op een natuurlijke manier ontstaan en draagt de visie dat in Nederland efficiënter moet worden omgegaan met beschikbare ruimtes. Zo staan er momenteel grote oppervlaktes aan kantorenpanden leeg, terwijl er al jarenlang sprake is van woninggebrek. Naast het efficiënter omgaan met de beperkte ruimte in Nederland, helpen wij woningbezitters om woningen te verbeteren, herstellen of transformeren. In de loop der jaren zijn wij in contact gekomen met allerlei soorten partijen, van makelaars tot handelaren. Hierdoor kunnen wij altijd een bod uitbrengen op alle soorten huizen, dus ook nieuwbouw woningen of prachtig afgewerkte woningen (in de bestaande bouw). Nadat u uw huis of pand heeft aangemeld, bieden wij uw woning aan binnen ons netwerk aan opkopers en makelaars in uw buurt. Deze partijen hebben vaak direct kopers die uw woning wellicht willen overnemen. Daarnaast zijn er ook beleggingsmaatschappijen die de woningen klaarstomen voor de particuliere verhuurmarkt.

Werkwijze De Nationale Vastgoedportefeuille

1. Woning aanmelden

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

3. U ontvangt een definitief bod

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
null


\


De Nationale Vastgoedportefeuille

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.


Mijn huis vrijblijvend aanmelden
arrow_drop_up arrow_drop_down