Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Delfzijl? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Delfzijl

Snel uw huis verkopen in Delfzijl? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Delfzijl tegen een goed bod? Wilt u graag uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op onverwachte en hoge verkoopkosten en eindeloze bezichtigingen. Verkoop nu uw huis snel en zorgeloos aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een woning inkoop organisatie en actief in heel Nederland wij kopen onder andere huizen in Delfzijl.

Zo u het liefst gaan verhuizen maar kijkt u op tegen alles wat er bij de verkoop van uw huis komt kijken? De nationale Vastgoedportefeuille biedt uitkomst, wij ontzorgen u op alle punten die bij de verkoop van een huis komen kijken. U ontvangt van ons kosteloos een bod op uw huis zonder voorbehoud van financiering. wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening. Hierdoor weet u direct wat de verkoop van uw huis u precies oplevert. We kunnen de verkoop van uw huis binnen één week voor u verzorgen. Na de ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom van de woning op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille is erg flexibel rondom de verkoop van uw woning. Zo bieden wij de mogelijkheid tijdelijk  in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Dit geeft u de garantie dat u niet met dubbele woonlasten komt te zitten. Indien u van plan bent om te gaan verhuizen kan de hoeveelheid die u door de jaren heen heeft aangeschaft voor u ook een obstakel zijn. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kunnen wij deze zorg van u overnemen. U kunt de inboedel die u niet meer nodig heeft gewoon in de woning achterlaten.

Als u een huis heeft geërfd en zich geen raad weet met de inboedel kunt er ook voor kiezen om simpelweg alle spullen in het huis achter te laten. U kunt het huis in de huidige staat direct aan ons verkopen. Veel mensen ervaren de verkoop als een onzekere en stressvolle situatie, door goede communicatie en duidelijke afspraken is hier bij de verkoop aan ons totaal geen sprake van. U bent verzekerd van een zorgeloze en soepele verkoop van uw woning.

Uw voorkeur en wensen hebben onze prioriteit. Wij brengen een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen uw woning ongeacht de staat waarin deze verkeerd. Ook voor de verkoop van woningen in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Voor de verkoop van uw huis Delfzijl bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Delfzijl zonder makelaar

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Delfzijl aan ons verkopen

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw reeds leegstaande of op korte termijn vrijkomende woning bij ons terecht. Ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat kunt u bij ons terecht.

In dit geval kunnen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat voor u berekenen. U kunt voor iedere type woning bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze transparante werkwijze weet u direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen altijd kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Hoeveel is mijn huis waard in Delfzijl, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u graag weten wat uw huis in Delfzijl nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door verschillende factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis in Delfzijl wilt  verkopen is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken. 

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.