www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Uw huis snel verkopen in Delfzijl?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Delfzijl?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Delfzijl? 

 Wilt u snel uw huis verkopen in Delfzijl tegen een goed bod? Wilt u graag uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op onverwachte en hoge verkoopkosten en eindeloze bezichtigingen. Verkoop nu uw huis snel en zorgeloos aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een woning inkoop organisatie en actief in heel Nederland wij kopen onder andere huizen in Delfzijl.

 

Zo u het liefst gaan verhuizen maar kijkt u op tegen alles wat er bij de verkoop van uw huis komt kijken? De nationale Vastgoedportefeuille biedt uitkomst, wij ontzorgen u op alle punten die bij de verkoop van een huis komen kijken. U ontvangt van ons kosteloos een bod op uw huis zonder voorbehoud van financiering. wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening. Hierdoor weet u direct wat de verkoop van uw huis u precies oplevert. We kunnen de verkoop van uw huis binnen één week voor u verzorgen. Na de ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom van de woning op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is erg flexibel rondom de verkoop van uw woning. Zo bieden wij de mogelijkheid tijdelijk  in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Dit geeft u de garantie dat u niet met dubbele woonlasten komt te zitten. Indien u van plan bent om te gaan verhuizen kan de hoeveelheid die u door de jaren heen heeft aangeschaft voor u ook een obstakel zijn. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kunnen wij deze zorg van u overnemen. U kunt de inboedel die u niet meer nodig heeft gewoon in de woning achterlaten.

Als u een huis heeft geërfd en zich geen raad weet met de inboedel kunt er ook voor kiezen om simpelweg alle spullen in het huis achter te laten. U kunt het huis in de huidige staat direct aan ons verkopen. Veel mensen ervaren de verkoop als een onzekere en stressvolle situatie, door goede communicatie en duidelijke afspraken is hier bij de verkoop aan ons totaal geen sprake van. U bent verzekerd van een zorgeloze en soepele verkoop van uw woning.

 

Uw voorkeur en wensen hebben onze prioriteit. Wij brengen een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen uw woning ongeacht de staat waarin deze verkeerd. Ook voor de verkoop van woningen in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Voor de verkoop van uw huis Delfzijl bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Verkoop uw huis in Delfzijl aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd een goed bod zonder voorbehoud van financiering
 • Woningen in elke staat, dus ook in  zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, duidelijke werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Delfzijl zonder makelaar   

 • Gegarandeerd uw huis verkocht
 • Geen stress en zorgen rondom de verkoop
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Delfzijl, snel uw woningwaarde berekenen

 Wilt u graag weten wat uw huis in Delfzijl nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door verschillende factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis in Delfzijl wilt  verkopen is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken. 

Huurder uitkopen bij verkoop pand

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Delfzijl aan ons verkopen

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw reeds leegstaande of op korte termijn vrijkomende woning bij ons terecht. Ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat kunt u bij ons terecht.

In dit geval kunnen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat voor u berekenen. U kunt voor iedere type woning bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze transparante werkwijze weet u direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen altijd kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down