www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Huis verkopen Den Haag? Zelf verkopen aan woning opkoper?

Huis verkopen Den Haag?

Zelf uw huis verkopen aan een woningopkoper?

Geen makelaarskosten

Gratis snel uw huis verkopen zonder langdurig verkooptraject

Directe zekerheid

Ontvang een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud

Groot netwerk

Groot opkopersnetwerk voor alle soorten huizen in alle staten

Huis verkopen Den Haag

Woont u in Den Haag of in de buurt van de Den Haag en wenst u uw woning snel te kunnen verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is hét alternatief op de diensten van een makelaar, zodat u uw woning snel kunt verkopen met flexibele voorwaarden.

Flexibele voorwaarden

Zo kunt u uw eigen huis tijdelijk terughuren. Handig als u niet gehaast wenst te verhuizen. Daarnaast heeft u veel invloed in de voorwaarden. Bepaal zelf wanneer u verkoopt of verhuist. Ook heeft u geen omkijken en geen zorgen over (verborgen) gebreken.

null

Voor alle soorten huizen

Wij kunnen alle soorten woningen aankopen namens de partners uit het netwerk van De Nationale Vastgoedportefeuille. U kunt zowel nieuwsbouwhuis als bestaande bouw huizen bij ons aanmelden. Ook woningen en panden die reeds zijn verhuurd, kunnen wij snel opkopen. Op basis van een rendementsberekening en een korte woningopname, kunnen wij hierna direct een marktconform bod uitbrengen.

Directe zekerheid & geen makelaarskosten

Doordat wij uw huis verhandelen aan zakelijke partijen en hierbij de kosten doorberekenen aan de uiteindelijk koper, zullen er geen makelaarskosten aan u als woningverkoper worden doorberekend. En op onze diensten zitten niet dezelfde strike voorwaarden als een reguliere makelaar. Wij sturen u enkel gratis een vrijblijvend bod toe. Pas als u het eens bent met het uitgebrachte bod, is er sprake van acceptatie. Het ontvangen van een vrijblijvend bod verplicht u dus tot niets!

De Nationale Vastgoedportefeuille

 • Vrijblijvend bod ontvangen
  Gratis pand of huis aanmelden zonder verplichtingen
 • Gratis en geen makelaarskosten
  Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille
 • Snelle, makkelijke verkoop
  Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen
 • Voor het beste bod
  Altijd voorzien van een marktconform bod

Actief in alle delen van Den Haag

Of u Den-Haag Centrum of Scheveningen woont maakt voor ons niet uit. Wij zijn erg actief in geheel regio Haaglanden. Ook in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Zoetermeer worden er regelmatig huizen te koop aangeboden aan De Nationale Vastgoedportefeuille.

Waarom uw woning aanmelden bij de De Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van alle soorten vastgoed. Het bestaat uit een samenwerkingsverband van opkopers die bestaat uit een mix van gespecialiseerde renovatiespecialisten, opkopende makelaars, beleggingsmaatschappijen en vastgoedbedrijven. Het initiatief is op een natuurlijke manier ontstaan en draagt de visie dat in Nederland efficiënter moet worden omgegaan met beschikbare ruimtes. Zo staan er momenteel grote oppervlaktes aan kantorenpanden leeg, terwijl er al jarenlang sprake is van woninggebrek. Naast het efficiënter omgaan met de beperkte ruimte in Nederland, helpen wij woningbezitters om woningen te verbeteren, herstellen of transformeren. In de loop der jaren zijn wij in contact gekomen met allerlei soorten partijen, van makelaars tot handelaren. Hierdoor kunnen wij altijd een bod uitbrengen op alle soorten huizen, dus ook nieuwbouw woningen of prachtig afgewerkte woningen (in de bestaande bouw). Nadat u uw huis of pand heeft aangemeld, bieden wij uw woning aan binnen ons netwerk aan opkopers en makelaars in uw buurt. Deze partijen hebben vaak direct kopers die uw woning wellicht willen overnemen. Daarnaast zijn er ook beleggingsmaatschappijen die de woningen klaarstomen voor de particuliere verhuurmarkt.

Werkwijze De Nationale Vastgoedportefeuille

1. Woning aanmelden

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

3. U ontvangt een definitief bod

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
null


\


De Nationale Vastgoedportefeuille

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.

Meld hier gratis uw huis aan 

arrow_drop_up arrow_drop_down