www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Deventer?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Deventer?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Deventer? 

Snel uw huis verkopen in Deventer tegen een goed bod? Veel mensen die graag willen verhuizen kijken erg op tegen de verkoop van hun huidige woning. Dit kan zeer veel tijd kosten en hoge verkoopkosten met zich meebrengen. Daarbij komen ook nog eens veel bezichtigingen en veel stress  kijken. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de verkoop van hun huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. De verkoop van uw woning in Deventer is nog nooit zo simpel geweest. U kunt gratis een vrijblijvend bod aanvragen, indien gewenst kunnen we binnen één week bij de notaris zitten. Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening. U heeft direct zekerheid en weet precies hoeveel de verkoop van uw huis u netto oplevert.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel en denkt altijd met u mee. U kunt bijvoorbeeld in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor loopt u geen risico op dubbele woonlasten, of hoge kosten voor de tijdelijke opslag van uw inboedel. Als er sprake is van overbodige huisraad bieden wij ook de oplossing. Heeft u een huis vol met spullen geërfd of veel spullen in uw eigen woning staan die u niet mee wilt verhuizen dan kunt deze gewoon laten staan. De verkoop van een huis zeer stressvol zijn. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft u direct zekerheid en duidelijkheid.

 

Wij brengen altijd een marktconform bod uit op uw woning zonder voorbehoud van financiering. Indien u akkoord gaat met het bod kunnen we gelijk tot actie overgaan en de verkoop voor u ingang zetten. Alle administratieve handelingen en verkoopkosten nemen wij voor onze rekening. Als er na de verkoop sprake blijkt te zijn van verborgen gebreken nemen wij deze voor onze rekening. Geen nare verrassingen achteraf. Voor de verkoop van iedere woning ongeacht de staat waarin deze verkeerd bent u bij ons aan het goede adres.

Verkoop uw huis in Deventer aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang direct een goed bod zonder voorbehoud van financiering
 • Woningen in elke staat, ook in  zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden
 • Goede communicatie, duidelijke werkwijze
 • De snelste manier voor de verkoop van uw huis
 • Landelijk actief
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen zonder makelaar  

 • Snel uw huis verkocht voor een goede prijs
 • Geen stress en zorgen rondom de verkoop van uw huis
 • Geen eindeloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week kan de overdracht plaatsvinden bij de notaris
 • Geen kleine lettertjes
 • Direct persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Deventer, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten wat uw huis in Deventer nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren er wordt onder andere gekeken naar: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van uw woning. Indien u uw huis in Deventer wilt verkopen is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname wordt er een waardebepaling vastgesteld. De waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij bieden ook de mogelijkheid om een schatting van de waarde van uw huis aan te vragen. Deze vind op afstand plaats hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw verhuurde huis met huurders erin in Deventer aan ons verkopen

 Indien u een huis in verhuur heeft en dit graag zou willen verkopen kan het erg lastig zijn om de lopende huurovereenkomst te beëindigen. Verkoop ontbind geen huur. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om u huis met de lopende huurcontracten te verkopen. Wij nemen het huis inclusief  de huurders van u over. Wij vrijblijvend en kosteloos een bod op uw huis in verhuurde staat. Dit bespaart u veel tijd en moeite en de verkoop kan direct plaatsvinden.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down