Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen en terughuren? Flexibele voorwaarden! Informeer direct.

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen en terughuren

Heeft u geld nodig en denkt u eraan om uw huis te verkopen? Door uw woning te verkopen, ontvangt u mogelijk een groot bedrag aan overwaarde op uw rekening. Maar kunt u dan nog wel blijven wonen in u eigen huis? Jazeker! Door uw huis terug te huren, kunt u toch nog in uw huis blijven wonen. Op deze manier kunt u uw investeringen doen of uw schulden afbetalen en toch blijven wonen in uw eigen huis.

Direct zekerheid

Na aanmelding van uw huis, sturen wij u een vrijblijvend bod toe. De waarde die wij u doorgeven is dus een bod en deze is zonder voorbehoud van financiering. Dit betekent dat u direct zekerheid heeft en er volledig uit van kunt gaan dat u uw huis verkoopt voor het desbetreffende bedrag. En heeft u al afgelost? Dan ontvangt u het verschil bij het passeren bij de notaris op uw rekening. Dit heet ook wel overwaarde die u dus zeer snel kunt verzilveren.

Alle soorten huizen

Of u in een kleine kamerflatwoning woont in de stad of een groot landhuis op het platteland, u kunt altijd uw huis aanmelden voor het terughuren van uw woning. Na een vlotte beoordeling kunnen wij u mogelijk snel een gunstig voorstel toesturen met opgave van:

– De verkoopprijs

– De hoogte van het huurtarief

Wij werken transparant en maken heldere afspraken. Zo kunt u eventueel een huurcontract krijgen van onbepaalde tijd. Uiteraard kunnen er altijd huurverhogingen voorkomen, maar u heeft wel de garantie dat u er in kunt blijven wonen.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4
woning

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.