www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Hoeksche waard?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Hoeksche waard?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Hoeksche waard? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Hoeksche waard tegen een marktconform bod? Wilt u graag uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op een langdurig verkooptraject met talloze bezichtigingen en extreem hoge makelaarskosten. Verkoop nu uw huis zonder verkoopkosten direct aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn de huizen inkoop organisatie van Nederland u kunt bij ons terecht voor een snel en marktconform bod op uw huis. Wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en kunnen u hierdoor een snelle verkoop van uw huis garanderen. We kunnen de overdracht al binnen één week officieel vastleggen bij de notaris. Dit biedt u de mogelijkheid om zeer snel over de netto koopsom te beschikken.

 

Het grote voordeel van uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille is onze zeer flexibele werkwijze. Wij passen ons moeiteloos aan uw wensen en voorkeur aan. Om dubbele woonlasten te voorkomen is het mogelijk om in uw huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Het achterlaten van inboedel die u niet meer nodig heeft behoort ook tot de mogelijkheden. De verkoop van uw huis in de Hoeksche waard was nog nooit zo makkelijk. Bespaar u zelf veel tijd en stress en verkoop uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 

Bent u zich bewust van het feit dat de staat van uw huis te wensen overlaat ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kopen alle woningtypen in iedere staat, alle mogelijke risico’s op verborgen gebreken en dergelijke nemen wij voor onze rekening. Wij brengen altijd kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw huis. Kortom geen verrassingen achteraf en u weet direct hoeveel u netto overhoud bij de verkoop van uw huis.

Verkoop uw huis in de Hoeksche waard aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang direct een goed bod op uw huis
 • Wij kopen ook woningen in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • De verkoop van uw huis was nog nooit zo gemakkelijk
 • Geen nare verrassingen achteraf
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Hoeksche waard zonder makelaar   

 • Met zekerheid uw huis verkocht
 • Persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Hoeksche waard, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel  de waarde van uw huis in de Hoeksche waard weten, en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald aan de hand van verschillende factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor een goede waardebepaling van uw huis in de Hoeksche waard is er een woningopname nodig. Aan de hand van de woningopname stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling voor u op. U kunt er ook voor kiezen om een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand aan te vragen hiervoor kunt u per mail en telefonisch bereiken

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in de Hoeksche waard aan ons verkopen

Niet alleen voor de verkoop van uw leegstaande of op korte termijn vrijkomende woning kunt u bij ons terecht. Ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat bent u bij ons aan het juiste adres. In dit geval berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat voor u. Voor de verkoop van elk

woning type kunt u bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze transparante werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen altijd kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down