www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Landgraaf?
Gratis huis verkopen

Uw huis verkopen in Landgraaf?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Wilt u snel uw huis verkopen in Landgraaf? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Landgraaf tegen een goed bod? De Nationale Vastgoedportefeuille is de woninginkoop organisatie van Nederland. U bent bij ons aan het juiste adres voor de verkoop van uw huis Landgraaf. Wij brengen kosteloos en vrijblijvend een bod uit. Doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud van financiering bent u verzekerd van de verkoop van uw huis. Daarnaast kan de daadwerkelijke verkoop zeer snel plaatvinden. We kunnen binnen één week al bij de notaris zitten.

Na de verkoop ontvangt u direct de koopsom op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt klantgericht en past zich aan uw situatie en voorkeur aan.

Wij bieden de mogelijkheid om in uw huidige woning te blijven wonen tot uw een nieuwe woning heeft gevonden. Dit geeft u de zekerheid dat u nooit met dubbele woonlasten te maken krijgt, en u weet precies hoeveel bestedingsruimte u heeft bij de zoektocht naar een nieuwe woning.

Als u bij de voorbereiding op de verhuizing erachter komt dat u veel meer spullen bezit dan gedacht en deze niet wenst mee te verhuizen, kunt u deze simpelweg achterlaten in uw oude woning.

Ons doel is om de verkoop van uw huis zorgeloos en zonder stress te laten verlopen. Duidelijke afspraken en goede communicatie zijn voor ons de sleutel tot een succesvolle verkoop.

 

Wij brengen altijd een marktconform bod uit op uw huis. Wij kopen alle soorten woningen ongeacht de staat en het bouwjaar. Ook voor woningen in slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf als de koop rond is. Als er na de verkoop verborgen gebreken naar boven komen, of de daadwerkelijke staat van de woning slechter is dan verwacht. Dragen wij de financiële consequenties die dit met zich mee brengt. Om snel de verkoop van uw huis in Landgraaf te realiseren bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Waarom uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Gemakkelijk en snel uw huis verkocht
 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Gegarandeerde verkoop, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in zeer slechte staat
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Professioneel bedrijf met jarenlange ervaring
 • Wij zijn actief in het hele land


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van zelf uw huis verkopen in Landgraaf zonder makelaar

 • Direct een goed bod op uw huis
 • Geen verkoopstress
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen talloze bezichtiging van uw huis
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Wij regelen alle administratieve zaken voor u
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Na de officiële verkoop direct de netto koopsom op uw rekening
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is mijn huis in Landgraaf waard, snel de woningwaarde berekenen

 Wilt u direct weten wat uw huis in Landgraaf waard is en direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald op basis van de volgende punten: de staat van onderhoud van de woning, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van de woning. Als u uw huis of appartement wilt verkopen in Landgraaf is er voor een goede waarde bepaling een bezichtiging nodig. Na de bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op, dit is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale schatting wilt van de waarde van uw huis wilt ontvangen dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw verhuurde huis met huurders erin in Landgraaf aan ons verkopen

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning in Landgraaf bij ons terecht. Ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat met huurders erin kunt u bij ons terecht. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat.

Voor elk type woning kunt u bij ons terecht. Of u nu een woning geërfd heeft, of u wilt verhuizen en niet met dubbele hypotheeklasten te maken krijgen. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een vrijblijvend marktconform bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down