Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Landsmeer? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Landsmeer

Snel uw huis verkopen in Landsmeer? 

Snel uw huis verkopen in Landsmeer tegen een marktconform bod? Wilt u graag uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op talloze bezichtigingen en hoge verkoop kosten? De verkoop van uw huis is nu makkelijker dan ooit. Verkoop uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille, wij zijn een woning inkooporganisatie en actief door het hele land waaronder in Landsmeer. Wij brengen gratis een vrijblijvend bod op uw huis. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten en administratieve werkzaamheden voor onze rekening. U hoeft alleen uw wensen omtrent de verkoop van uw huis bij ons aan te geven en de rest regelen wij.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt nog meer voordelen, het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering. U heeft direct zekerheid bij de verkoop van uw huis. Indien u nog niet direct over uw nieuwe woning kunt beschikken kunt u tot die tijd gewoon in uw huidige woning blijven wonen. Dit geeft u de garantie dat u niet met dubbele hypotheeklasten komt te zitten. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen bij een verhuizing erachter komen dat zij veel meer spullen hebben dan gedacht, u kunt de spullen die u niet mee wilt verhuizen gewoon achterlaten in de woning. Indien u een huis geërfd heeft en het liefst de complete inboedel in het huis wilt achterlaten kan dat natuurlijk ook.

Uw wensen staan bij ons centraal, wij brengen een marktconform bod uit en leggen al uw voorkeuren vast. Hierdoor weten wij precies wat we moeten doen om voor u een zorgeloze verkoop zonder stress te verzorgen. Ook voor de verkoop van woningen in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Voor de verkoop van uw huis Landsmeer bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Landsmeer zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Landsmeer, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten wat uw huis in Landsmeer waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis in Landsmeer wilt verkopen is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling voor u op. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Landsmeer aan ons verkopen

Niet alleen voor de verkoop van uw reeds leegstaande of op korte termijn vrijkomende woning  kunt u bij ons terecht. Maar ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. In dit geval berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat voor u. Voor elk woning type kunt u bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze transparante werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen altijd kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.