www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Lansingerland?
huis verkopen

Uw huis verkopen in Lansingerland?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Lansingerland? 

Snel uw huis verkopen in Lansingerland tegen een marktconform bod? Zo u het liefst gaan verhuizen maar kijkt u op tegen alles wat er bij de verkoop van uw huis komt kijken? De nationale Vastgoedportefeuille biedt uitkomst, wij ontzorgen u op alle punten die bij de verkoop van een huis komen kijken. U ontvangt van ons kosteloos een bod op uw huis zonder voorbehoud van financieringen wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening. Hierdoor weet u direct wat de verkoop van uw huis u precies oplevert. We kunnen de verkoop van uw huis binnen één week voor u verzorgen. Na de ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom van de woning op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel rondom de verkoop van uw woning. U krijgt bij ons de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele woonlasten en hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Heeft u een huis geërfd of staat uw eigen woning nog vol met spullen die u niet mee wilt verhuizen. Geen probleem u kunt deze gewoon achterlaten in het huis. Hier heeft u geen omkijken meer naar.

 

Wij passen ons moeiteloos aan uw situatie aan en brengen altijd direct een goed bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in iedere staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat u daar achteraf niet mee in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Lansingerland bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Snel uw huis verkopen in Lansingerland aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning in Lansingerland verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Ontvang direct een goed bod zonder financieringsvoorbehoud!
 • Woningen in elke staat, dus ook in zeer slechte staat!
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft!
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning!
 • Transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen!
 • Wij zijn landelijk actief
 • Zeer klantvriendelijk


Huis verkopen Warmenhuizen

Wat zijn de voordelen van uw huis zelf verkopen in Lansingerland zonder makelaar  

 • Direct een goed bod op uw woning
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Lansingerland, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Lansingerland nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis of appartement in Lansingerland wilt verkopen is er voor het exact berekenen van de woningwaarde is een woningopname nodig. Aan de hand van de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Lansingerland aan ons verkopen

U kunt ook voor de verkoop van een huis in Lansingerland met huurders er nog in bij ons terecht. Wij bieden de mogelijkheid om het huis inclusief de zittende huurders van u over te nemen. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat. U kunt voor elk type woning bij ons terecht. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen altijd een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down