Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Lansingerland? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Lansingerland

Snel uw huis verkopen in Lansingerland? 

Snel uw huis verkopen in Lansingerland tegen een marktconform bod? Zo u het liefst gaan verhuizen maar kijkt u op tegen alles wat er bij de verkoop van uw huis komt kijken? De nationale Vastgoedportefeuille biedt uitkomst, wij ontzorgen u op alle punten die bij de verkoop van een huis komen kijken. U ontvangt van ons kosteloos een bod op uw huis zonder voorbehoud van financieringen wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening. Hierdoor weet u direct wat de verkoop van uw huis u precies oplevert. We kunnen de verkoop van uw huis binnen één week voor u verzorgen. Na de ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom van de woning op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel rondom de verkoop van uw woning

U krijgt bij ons de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele woonlasten en hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Heeft u een huis geërfd of staat uw eigen woning nog vol met spullen die u niet mee wilt verhuizen. Geen probleem u kunt deze gewoon achterlaten in het huis. Hier heeft u geen omkijken meer naar.

Wij passen ons moeiteloos aan uw situatie aan en brengen altijd direct een goed bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in iedere staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat u daar achteraf niet mee in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Lansingerland bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Lansingerland zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Lansingerland, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Lansingerland nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis of appartement in Lansingerland wilt verkopen is er voor het exact berekenen van de woningwaarde is een woningopname nodig. Aan de hand van de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Lansingerland aan ons verkopen

U kunt ook voor de verkoop van een huis in Lansingerland met huurders er nog in bij ons terecht. Wij bieden de mogelijkheid om het huis inclusief de zittende huurders van u over te nemen. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat. U kunt voor elk type woning bij ons terecht. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen altijd een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.