Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Rotterdam? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Rotterdam

Huis verkopen Rotterdam

Heeft u een woning in Rotterdam en wenst u het huis snel en goed te kunnen verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van vastgoed. Dankzij een omvangrijk netwerk aan opkopers, handelaars, beleggers en makelaars kunnen wij snel een marktconform bod uitbrengen op ieder soort woning in Rotterdam.

Flexibele voorwaarden

Bij een verkoop aan de De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u profiteren van meerdere bijkomende voordelen. Zo heeft u veel invloed op de datum van passeren, zodat u flexibeler bent dan een reguliere verkoop via Funda. Daarnaast maken wij het mogelijk uw woning (tijdelijk) terug te huren. Wel zo makkelijk mocht u nog een nieuw huis zoeken? Wij maken het mogelijk!

Voor alle soorten huizen

Woont u in een oud vervallen stadswoning of een nieuwbouw woning aan de rand van de stad? Voor alle soorten woningen, jaartallen en staat van onderhoud hebben wij altijd een goede koper. De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit verschillende soorten vastgoedbedrijven, makelaars en beleggers. 

 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Directe zekerheid & geen makelaarskosten

Meldt uw pand of huis vandaag nog gratis & vrijblijvend aan! U zult een vrijblijvend bod ontvangen die gebaseerd is op een waardebepaling. U zit niet vast aan het bod uiteraard. Maar mocht u akkoord gaan, dan heeft u volledig zekerheid!

 

Actief in alle delen van Rotterdam

Woont u in Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg of Spangen? Voor De Nationale Vastgoedportefeuille maakt het niet veel uit of uw huis in Rotterdam-Zuid, Rotterdam-Noord, Rotterdam-West of Rotterdam-oost zit! Wij kopen alle soorten huizen in Rotterdam en uiteraard ook omliggende plaatsen zoals Schiedam, Barendrecht of Capelle aan den Ijssel.

 

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Rotterdam zonder makelaar

Waarom uw woning aanmelden bij de De Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van alle soorten vastgoed. Het bestaat uit een samenwerkingsverband van opkopers die bestaat uit een mix van gespecialiseerde renovatiespecialisten, opkopende makelaars, beleggingsmaatschappijen en vastgoedbedrijven. Het initiatief is op een natuurlijke manier ontstaan en draagt de visie dat in Nederland efficiënter moet worden omgegaan met beschikbare ruimtes. Zo staan er momenteel grote oppervlaktes aan kantorenpanden leeg, terwijl er al jarenlang sprake is van woninggebrek. Naast het efficiënter omgaan met de beperkte ruimte in Nederland, helpen wij woningbezitters om woningen te verbeteren, herstellen of transformeren. In de loop der jaren zijn wij in contact gekomen met allerlei soorten partijen, van makelaars tot handelaren. Hierdoor kunnen wij altijd een bod uitbrengen op alle soorten huizen, dus ook nieuwbouw woningen of prachtig afgewerkte woningen (in de bestaande bouw). Nadat u uw huis of pand heeft aangemeld, bieden wij uw woning aan binnen ons netwerk aan opkopers en makelaars in uw buurt. Deze partijen hebben vaak direct kopers die uw woning wellicht willen overnemen. Daarnaast zijn er ook beleggingsmaatschappijen die de woningen klaarstomen voor de particuliere verhuurmarkt.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.