www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Huis verkopen Rotterdam? Zelf verkopen aan woning opkoper?

Huis verkopen Rotterdam?

Zelf uw huis verkopen aan een woningopkoper?

Geen makelaarskosten

Gratis snel uw huis verkopen zonder langdurig verkooptraject

Directe zekerheid

Ontvang een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud

Groot netwerk

Groot opkopersnetwerk voor alle soorten huizen in alle staten

Huis verkopen Rotterdam

Heeft u een woning in Rotterdam en wenst u het huis snel en goed te kunnen verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van vastgoed. Dankzij een omvangrijk netwerk aan opkopers, handelaars, beleggers en makelaars kunnen wij snel een marktconform bod uitbrengen op ieder soort woning in Rotterdam.

Flexibele voorwaarden

Bij een verkoop aan de De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u profiteren van meerdere bijkomende voordelen. Zo heeft u veel invloed op de datum van passeren, zodat u flexibeler bent dan een reguliere verkoop via Funda. Daarnaast maken wij het mogelijk uw woning (tijdelijk) terug te huren. Wel zo makkelijk mocht u nog een nieuw huis zoeken? Wij maken het mogelijk!

null

Voor alle soorten huizen

Woont u in een oud vervallen stadswoning of een nieuwbouw woning aan de rand van de stad? Voor alle soorten woningen, jaartallen en staat van onderhoud hebben wij altijd een goede koper. De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit verschillende soorten vastgoedbedrijven, makelaars en beleggers. 

Directe zekerheid & geen makelaarskosten

Meldt uw pand of huis vandaag nog gratis & vrijblijvend aan! U zult een vrijblijvend bod ontvangen die gebaseerd is op een waardebepaling. U zit niet vast aan het bod uiteraard. Maar mocht u akkoord gaan, dan heeft u volledig zekerheid!


Mijn huis vrijblijvend aanmelden

De Nationale Vastgoedportefeuille

 • Vrijblijvend bod ontvangen
  Gratis pand of huis aanmelden zonder verplichtingen
 • Gratis en geen makelaarskosten
  Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille
 • Snelle, makkelijke verkoop
  Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen
 • Voor het beste bod
  Altijd voorzien van een marktconform bod

Actief in alle delen van Rotterdam

Woont u in Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg of Spangen? Voor De Nationale Vastgoedportefeuille maakt het niet veel uit of uw huis in Rotterdam-Zuid, Rotterdam-Noord, Rotterdam-West of Rotterdam-oost zit! Wij kopen alle soorten huizen in Rotterdam en uiteraard ook omliggende plaatsen zoals Schiedam, Barendrecht of Capelle aan den Ijssel.

Waarom uw woning aanmelden bij de De Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van alle soorten vastgoed. Het bestaat uit een samenwerkingsverband van opkopers die bestaat uit een mix van gespecialiseerde renovatiespecialisten, opkopende makelaars, beleggingsmaatschappijen en vastgoedbedrijven. Het initiatief is op een natuurlijke manier ontstaan en draagt de visie dat in Nederland efficiënter moet worden omgegaan met beschikbare ruimtes. Zo staan er momenteel grote oppervlaktes aan kantorenpanden leeg, terwijl er al jarenlang sprake is van woninggebrek. Naast het efficiënter omgaan met de beperkte ruimte in Nederland, helpen wij woningbezitters om woningen te verbeteren, herstellen of transformeren. In de loop der jaren zijn wij in contact gekomen met allerlei soorten partijen, van makelaars tot handelaren. Hierdoor kunnen wij altijd een bod uitbrengen op alle soorten huizen, dus ook nieuwbouw woningen of prachtig afgewerkte woningen (in de bestaande bouw). Nadat u uw huis of pand heeft aangemeld, bieden wij uw woning aan binnen ons netwerk aan opkopers en makelaars in uw buurt. Deze partijen hebben vaak direct kopers die uw woning wellicht willen overnemen. Daarnaast zijn er ook beleggingsmaatschappijen die de woningen klaarstomen voor de particuliere verhuurmarkt.

Werkwijze De Nationale Vastgoedportefeuille

1. Woning aanmelden

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

3. U ontvangt een definitief bod

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
null


\De Nationale Vastgoedportefeuille

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.


Mijn huis vrijblijvend aanmelden

arrow_drop_up arrow_drop_down