www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Soest?
huis verkopen

Uw huis verkopen in Soest?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Soest? 

Snel uw huis verkopen in Soest tegen een goed bod? Bespaar uzelf een lang verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten. U kunt uw huis direct verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en kopen ook in Soest woningen aan. U ontvangt van ons altijd een bod zonder financieringsvoorbehoud. U bent verzekerd van een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan indien gewenst binnen 1 week via de notaris rond zijn. U ontvangt direct het geld op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is erg flexibel rondom de verkoop van uw woning. U kunt indien gewenst in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele hypotheeklasten en komt niet zonder woning te zitten . Heeft u een geërfd of staat uw eigen woning nog vol met spullen en inboedel die u niet mee wilt verhuizen. Geen probleem u kunt deze gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Uw huis verkopen in Soest kan erg onzeker en stressvol zijn om dit te voorkomen zijn een goede communicatie en duidelijke afspraken erg belangrijk.

 

Wij passen ons aan uw situatie aan en brengen altijd direct een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in iedere staat, dus ook in zeer slechte staat. Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat u achteraf niet in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Soest bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Direct uw huis verkopen in Soest aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Soest aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Ontvang direct een goed bod zonder financieringsvoorbehoud!
 • Woningen in elke staat, dus ook in  zeer slechte staat!
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft!
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning!
 • Transparante werkwijze!
 • De snelste manier om uw huis te verkopen!
 • Wij zijn landelijk actief!
 • Vriendelijk en betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis!

Huis verkopen Warmenhuizen

Wat zijn de voordelen van uw huis zelf verkopen in Soest zonder makelaar   

 • Direct zekerheid
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Soest, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Soest nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren: de staat van onderhoud, de afwerking van de woning en de locatie. Als u uw huis of appartement wilt verkopen in Soest is er voor het exact berekenen van de woningwaarde is een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Soest aan ons verkopen

U kunt dus naast het verkopen van uw eigen woning ook bij ons terecht indien u een huis in Soest heeft met huurders er nog in dat u wilt verkopen. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat.  U kunt voor elk type woning bij ons terecht. Of u nu een woning geërfd heeft, of wilt u zelf verhuizen en niet met dubbele hypotheeklasten te maken krijgen. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down