www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Uw huis snel verkopen in Terschelling?
huis verkopen

Uw huis verkopen in Terschelling?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Terschelling? 

Wilt u snel u huis in Terschelling verkopen voor een goed bod? Heeft u besloten om uw huis te verkopen maar zit u niet te wachten op een lang verkooptraject met eindeloos veel bezichtigingen en zeer hoge makelaarskosten. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u de oplossing. Door onze flexibele werkwijze, jarenlange ervaring en deskundige werknemers zijn wij uitgegroeid tot de woning inkooporganisatie van Nederland. U bent bij ons aan het goede adres voor de verkoop van uw woning in Terschelling. Bij de aankoop van uw woning zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud van financiering. Dit biedt ons de mogelijkheid om direct een goed op uw woning uit te brengen, en met wederzijds goedkeuring snel tot daadwerkelijke verkoop over te gaan. We leggen alle gemaakte afspraken vast bij de notaris, dit is voor uw geheel kosteloos. De koopakte wordt opgesteld en na ondertekening worden de gelden direct aan u overgemaakt.

Er zijn veel voordelen bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Naast het feit dat wij alle kosten die bij de verkoop kijken voor onze rekening nemen, bieden wij u de mogelijkheid om in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hiermee ontloopt u het risico op dubbele hypotheeklasten. Heeft u een woning geërfd en staat deze vol met spullen. Of staat uw eigen woning vol met inboedel en wilt u deze niet mee verhuizen naar uw nieuwe woning. Geen probleem! Ook op dit vlak bieden wij u de oplossing, u kunt deze spullen gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Uw huis verkopen in Terschelling kan onzekere en stressvol zijn en om dit te voorkomen is goede communicatie en duidelijke afspraken van groot belang.

In elke situatie denken wij met u mee en brengen altijd direct een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in echt alle staten, dus ook in slechte staat. Verborgen gebreken nemen wij bovendien altijd voor onze rekening zodat u achteraf na verkoop nooit in de problemen komt.  Voor de verkoop van uw huis in Terschelling bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Direct uw woning verkopen in Terschelling aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang altijd een goed bod zonder financieringsvoorbehoud!
 • Woningen in alle staten, dus ook in slechte staat!
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft!
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning!
 • Geen courtagekosten na verkoop.
 • Snelste manier om uw huis te verkopen!
 • Wij werken landelijk!
 • Vriendelijk en betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis!


Huis verkopen Warmenhuizen


Voordelen van uw huis zelf verkopen in Terschelling zonder makelaar   

 • Geen onzekerheden en verkoopstress
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart direct duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Binnen een week bij de notaris voor de overdracht
 • Direct goed contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is mijn huis waard in Terschelling, snel de woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Terschelling nu precies waard is en wilt u direct een waardebepaling.

De waarde van uw huis is afhankelijk van de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de wijk waarin de woning staat. Wanneer u uw huis of appartement wilt verkopen in Terschelling is er voor het correct berekenen van de woningwaarde vrijwel altijd een woningopname nodig. Tijdens de woningopname stellen wij direct een waardebepaling voor u op. Dit altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. U weet dan direct wat de waarde van uw huis is. Wanneer u een indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken

Ook een verhuurd huis met huurders erin in Terschelling kunt u aan ons verkopen

U kunt dus naast het verkopen van uw eigen woning ook bij ons terecht wanneer u een huis in Terschelling heeft met huurders er nog in die u wilt verkopen. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat.   U kunt dus voor elk type woning bij ons terecht. Of u nu een woning geërfd heeft, of dat u zelf wilt verhuizen en niet met dubbele hypotheeklasten wilt zitten. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten in elke situatie een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down