Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Terschelling? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Terschelling

Snel uw huis verkopen in Terschelling? 

Wilt u snel u huis in Terschelling verkopen voor een goed bod? Heeft u besloten om uw huis te verkopen maar zit u niet te wachten op een lang verkooptraject met eindeloos veel bezichtigingen en zeer hoge makelaarskosten. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u de oplossing. Door onze flexibele werkwijze, jarenlange ervaring en deskundige werknemers zijn wij uitgegroeid tot de woning inkooporganisatie van Nederland.

Directe zekerheid

U bent bij ons aan het goede adres voor de verkoop van uw woning in Terschelling. Bij de aankoop van uw woning zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud van financiering. Dit biedt ons de mogelijkheid om direct een goed op uw woning uit te brengen, en met wederzijds goedkeuring snel tot daadwerkelijke verkoop over te gaan. We leggen alle gemaakte afspraken vast bij de notaris, dit is voor uw geheel kosteloos. De koopakte wordt opgesteld en na ondertekening worden de gelden direct aan u overgemaakt.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Terschelling zonder makelaar

Naast het feit dat wij alle kosten die bij de verkoop kijken voor onze rekening nemen, bieden wij u de mogelijkheid om in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hiermee ontloopt u het risico op dubbele hypotheeklasten. Heeft u een woning geërfd en staat deze vol met spullen. Of staat uw eigen woning vol met inboedel en wilt u deze niet mee verhuizen naar uw nieuwe woning. Geen probleem! Ook op dit vlak bieden wij u de oplossing, u kunt deze spullen gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Uw huis verkopen in Terschelling kan onzekere en stressvol zijn en om dit te voorkomen is goede communicatie en duidelijke afspraken van groot belang.

In elke situatie denken wij met u mee en brengen altijd direct een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in echt alle staten, dus ook in slechte staat. Verborgen gebreken nemen wij bovendien altijd voor onze rekening zodat u achteraf na verkoop nooit in de problemen komt.  Voor de verkoop van uw huis in Terschelling bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.