Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Tiel? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Tiel

Snel uw huis verkopen in Tiel? 

Wilt u direct uw verkopen in Tiel tegen een marktconform bod zonder hoge makelaarskosten en een langdurig verkooptraject? Voorkom veel gedoe, verkoop uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn actief door heel Nederland waaronder in Tiel. Vraag nu een vrijblijvend bod aan op uw huis. U ontvangt van ons een bod zonder voorbehoud van financiering, hierdoor kunnen wij een snelle en soepele van uw huis garanderen. De overdracht kan al op zeer korte termijn plaatsvinden. Direct na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris ontvangt u de gelden op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u verkoop op maat. In iedere situatie passen wij ons aan uw wensen aan bij de verkoop van uw huis. Zo het bijvoorbeeld mogelijk om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woonruimte heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele woonlaten lasten en u hoeft geen kosten te maken voor tijdelijke opslag van u inboedel. Indien u een huis geërfd of staat uw eigen huis nog vol met spullen bieden wij ook de oplossing. U kunt deze spullen gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De verkoop van een huis kan zeer stressvol zijn en onzekerheid met zich meebrengen. Om dit te voorkomen maken we samen duidelijke afspraken.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Tiel zonder makelaar

Wat is de waarde van uw huis in Tiel, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten hoeveel uw huis in Tiel waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald aan de hand van meerdere factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de buurt waarin de woning staat. Als u uw huis in Tiel wilt verkopen is er voor de exacte bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Wij komen de woning bezichtigen en stellen aan de hand van onze bevindingen een waardebepaling voor u op. Dit is vrijblijvend en hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. U kunt van ons ook een globaal bod op afstand van ons ontvangen u kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken.

Verkoop ook uw verhuurde huis met huurders erin in Tiel aan ons

Naast uw eigen woning in Tiel kunt ook voor de verkoop van huizen in verhuurde staat bij ons terecht. Wij nemen het huis inclusief de zittende huurder van u over u bespaart hiermee veel moeite aangezien u niet eerst de huurder eruit hoeft te zien te krijgen voor de verkoop.

Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.