Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen tijdens Corona?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen tijdens Corona

Uw huis verkopen tijdens corona is nog onzekerder dan normaal. In de zware tijden is het niet ondenkbaar dat vele mensen hun baan verliezen. Corona heeft ook invloed op de economie en de arbeidsmarkt. Door corona komt het vaker voor dat een koop wordt vertraagd of zelfs geen doorgang kan plaats vinden. Op verschillende niveaus kunnen gevolgen merkbaar zijn. Sommige verkopers kijken er niet naar uit om tientallen bezichtigingen over de vloer te hebben. Met de diensten en mogelijkheden van De Nationale Vastgoedportefeuille bij het verkopen van een huis willen wij u de zekerheid geven om zonder problemen snel uw huis te verkopen. 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Het effect van corona op de woningmarkt

De meeste mensen die hun huis willen verkopen, kijken eerst naar een nieuw koophuis. In de tijden van corona is ook de woningmarkt onzeker en onvoorspelbaar. Mensen zoeken hun zekerheid door eerst een huis te kopen zodat ze niet zonder huis komen te staan. Hierdoor ontstaat een aanbodtekort op de woningmarkt. Als het aanbod daalt, stijgt de prijs. Maar toch willen veel mensen verhuizen, omdat iedereen steeds vaker thuis zit tijdens corona. In het derde kwartaal van 2020 zijn er aanzienlijk meer huizen verkocht. Veel mensen blijven langer thuis en zijn kritischer gaan kijken naar hun woning. In deze tijd willen we toch meer genieten van ons huis met meer ruimte, meer kamers of een grote tuin.  

Onzekerheid bij het verkopen van een huis tijdens corona

Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt bij het verkopen van uw huis. U kunt uw huis zelf verkopen of verkopen bij een verkoopmakelaar. In deze situaties blijft het verkoop van uw huis onzeker en roerig. Het kan zomaar gebeuren dat u uw huis heeft verkocht voordat u een nieuwe huis heeft gekocht. De koper heeft de mogelijkheid om onder de koop uit te komen. Dit kan via het voorbehoud van financiering en via de coronaclausule. Hiernaast bestaan er vele ander ontbindende voorwaarden en clausules die in het koopcontract kunnen staan waardoor de koper niet door hoeft te gaan met de koop van uw huis. De koper heeft ook altijd drie dagen bedenktijd na de overdracht bij de notaris om onder de koop uit te komen. 

Er is ook een manier om er zeker van te zijn dat uw huis wordt verkocht voor een goed bod en dat u niet op straat komt te staan zonder huis. Bij De Nationale Vastgoed Portefeuille zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van alle soorten woningen. Bij ons zijn er veel mogelijkheden bij het verkopen van uw huis zoals u kunt in uw huis blijven wonen totdat u een ander huis heeft verkocht. 

Soorten ontbindende voorwaarden

1.   Voorbehoud van financiering

2.   Voorbehoud bouwkundige keurig

3.   Voorbehoud verkoop eigen woning

Soorten clausules

1.   Coronaclausule

2.   Overlijdensclausule

3.   Overmacht clausule

De Nationale Vastgoedportefeuille biedt zekerheid tijdens corona

Niet iedereen zit te wachten op allerlei mensen die een bezichtiging willen inplannen in deze tijd. In deze tijd worden huizen snel verkocht, omdat er weinig aanbod is. Daardoor komen steeds meer mensen zonder huis te staan, maar ook steeds meer kopers willen onder de koop uitkomen vanwege de financiering. Bij de Nationale Vastgoedportefeuille weet u zeker dat u huis wordt verkocht zonder voorbehoud. We geven u een marktconform bod na één bezichtiging van uw huis. U heeft niet te maken met makelaarskosten, voorbehoud financiering en coronaclausules.  U kunt vrijblijvend contact opnemen en uw huis aanmelden voor directe verkoop. 

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.