Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Tilburg? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Tilburg

Huis verkopen Tilburg

Wenst u uw woning in of in de buurt van Tilburg goed en snel te kunnen verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is Nederlands’ inkooporganisatie van vastgoed, waar u uw woning eenvoudig aan kunt verkopen voor een marktconform bod.

Flexibele voorwaarden

Het is bij De Nationale Vastgoedportefeuille mogelijk om uw huis (tijdelijk) terug te huren. Zo heeft u zekerheid dat u voldoende tijd en geld beschikbaar zult hebben. Wellicht gaat u investeren in een nieuw bedrijf of wilt u verhuizen naar uw favoriete woning? Onze flexibele voorwaarden maken dit mogelijk.

Voor alle soorten huizen

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen op. Heeft u een vervallen woning van voor de oorlog? Of juist een nieuwbouwwoning met vernieuwd interieur? Voor De Nationale Vastgoedportefeuille maakt het niets uit. Wij zijn een landelijk samenwerkingsverband met in iedere regio wel een opkoper of makelaar die er kopers voor kan regelen. En De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit een netwerk met verschillende soorten bedrijven. Van makelaars die wachtlijsten beheren van kopers die niet wachten op Funda tot renovatiespecialisten die ervoor zorgen dat uw woning hersteld zal worden voordat deze weer (bijvoorbeeld via Funda) zal worden doorverkocht. 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Directe zekerheid & geen makelaarskosten

Ons bod is ten alle tijden zonder voorbehoud van financiering. Het kan voorkomen dat er een woningopname moet plaatsvinden. Indien onze adviseurs niet de volgende dag bij u kunnen zijn, dan kunnen wij een bod uitbrengen op voorbehoud van bezichtiging. Dit wilt zeggen dat het bod gebaseerd is op een staat die u heeft beschreven. In 90% van de gevallen blijft ons bod staan. Voordat wij definitief akkoord gaan, vind er vrijwel altijd een korte woningopname plaats. U heeft echter na het ontvangen van ons bod wel direct zekerheid. En onze diensten bestaan zonder dat u hierover makelaarskosten dient te betalen.

Woont u in Eindhoven, Goirle of Breda? Of woont u dichtbij Tilburg, dan kunt u gewoon uw huis aanmelden bij De Nationale Vastgoedportefeuille. Ook als u in een buitenwijk woont of juist in het centrum van het prachtige Tilburg uiteraard!

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Tilburg zonder makelaar

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.