www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Huis verkopen Tilburg? Zelf verkopen aan woning opkoper?

Huis verkopen Tilburg?

Zelf uw huis verkopen aan een woningopkoper?

Geen makelaarskosten

Gratis snel uw huis verkopen zonder langdurig verkooptraject

Directe zekerheid

Ontvang een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud

Groot netwerk

Groot opkopersnetwerk voor alle soorten huizen in alle staten

Huis verkopen Tilburg

Wenst u uw woning in of in de buurt van Tilburg goed en snel te kunnen verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is Nederlands' inkooporganisatie van vastgoed, waar u uw woning eenvoudig aan kunt verkopen voor een marktconform bod.

Flexibele voorwaarden

Het is bij De Nationale Vastgoedportefeuille mogelijk om uw huis (tijdelijk) terug te huren. Zo heeft u zekerheid dat u voldoende tijd en geld beschikbaar zult hebben. Wellicht gaat u investeren in een nieuw bedrijf of wilt u verhuizen naar uw favoriete woning? Onze flexibele voorwaarden maken dit mogelijk.

null

Voor alle soorten huizen

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen op. Heeft u een vervallen woning van voor de oorlog? Of juist een nieuwbouwwoning met vernieuwd interieur? Voor De Nationale Vastgoedportefeuille maakt het niets uit. Wij zijn een landelijk samenwerkingsverband met in iedere regio wel een opkoper of makelaar die er kopers voor kan regelen. En De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit een netwerk met verschillende soorten bedrijven. Van makelaars die wachtlijsten beheren van kopers die niet wachten op Funda tot renovatiespecialisten die ervoor zorgen dat uw woning hersteld zal worden voordat deze weer (bijvoorbeeld via Funda) zal worden doorverkocht. 

Directe zekerheid & geen makelaarskosten

Ons bod is ten alle tijden zonder voorbehoud van financiering. Het kan voorkomen dat er een woningopname moet plaatsvinden. Indien onze adviseurs niet de volgende dag bij u kunnen zijn, dan kunnen wij een bod uitbrengen op voorbehoud van bezichtiging. Dit wilt zeggen dat het bod gebaseerd is op een staat die u heeft beschreven. In 90% van de gevallen blijft ons bod staan. Voordat wij definitief akkoord gaan, vind er vrijwel altijd een korte woningopname plaats. U heeft echter na het ontvangen van ons bod wel direct zekerheid. En onze diensten bestaan zonder dat u hierover makelaarskosten dient te betalen.

De Nationale Vastgoedportefeuille

 • Vrijblijvend bod ontvangen
  Gratis pand of huis aanmelden zonder verplichtingen
 • Gratis en geen makelaarskosten
  Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille
 • Snelle, makkelijke verkoop
  Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen
 • Voor het beste bod
  Altijd voorzien van een marktconform bod

Actief in alle delen van Tilburg

Woont u in Eindhoven, Goirle of Breda? Of woont u dichtbij Tilburg, dan kunt u gewoon uw huis aanmelden bij De Nationale Vastgoedportefeuille. Ook als u in een buitenwijk woont of juist in het centrum van het prachtige Tilburg uiteraard!


Mijn huis vrijblijvend aanmelden

Waarom uw woning aanmelden bij de De Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van alle soorten vastgoed. Het bestaat uit een samenwerkingsverband van opkopers die bestaat uit een mix van gespecialiseerde renovatiespecialisten, opkopende makelaars, beleggingsmaatschappijen en vastgoedbedrijven. Het initiatief is op een natuurlijke manier ontstaan en draagt de visie dat in Nederland efficiënter moet worden omgegaan met beschikbare ruimtes. Zo staan er momenteel grote oppervlaktes aan kantorenpanden leeg, terwijl er al jarenlang sprake is van woninggebrek. Naast het efficiënter omgaan met de beperkte ruimte in Nederland, helpen wij woningbezitters om woningen te verbeteren, herstellen of transformeren. In de loop der jaren zijn wij in contact gekomen met allerlei soorten partijen, van makelaars tot handelaren. Hierdoor kunnen wij altijd een bod uitbrengen op alle soorten huizen, dus ook nieuwbouw woningen of prachtig afgewerkte woningen (in de bestaande bouw). Nadat u uw huis of pand heeft aangemeld, bieden wij uw woning aan binnen ons netwerk aan opkopers en makelaars in uw buurt. Deze partijen hebben vaak direct kopers die uw woning wellicht willen overnemen. Daarnaast zijn er ook beleggingsmaatschappijen die de woningen klaarstomen voor de particuliere verhuurmarkt.


null

Werkwijze De Nationale Vastgoedportefeuille

1. Woning aanmelden

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

3. U ontvangt een definitief bod

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
null


\


De Nationale Vastgoedportefeuille

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.


Mijn huis vrijblijvend aanmelden
arrow_drop_up arrow_drop_down