www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Venray?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Venray?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Venray? 

Wilt snel uw huis verkopen in Venray tegen een marktconform bod? De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u deze mogelijkheid. Bij de verkoop van uw huis aan ons voorkomt u een lang verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen op door heel het land waaronder in Venray. Het bod dat wij uitbrengen op uw huis is geheel vrijblijvend en zonder financieringsvoorbehoud. Wij bieden u de gelegenheid voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan al binnen één week officieel worden vastgelegd. U ontvangt direct na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris  de gelden op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is erg flexibel en denkt met u mee bij de verkoop van uw huis.

Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele woonlasten. Indien u een huis heeft geërfd of staat uw eigen huis nog vol met spullen en wilt u de woning verkopen in de huidige staat. Geen probleem! Deze spullen kunt u in overleg gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Het verkopen van een huis kan als zeer stressvol worden ervaren en veel onzekerheid met zich meebrengen. Om dit te voorkomen zijn duidelijke afspraken en goede communicatie van groot belang.

 

Op ieder vlak denken we met u mee en brengen direct een serieus bod uit op uw huis.

Wij kopen alle soorten woningen in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Wij nemen de verborgen gebreken voor onze rekening. Geen nare verrassingen achteraf . Voor de snelle verkoop van uw huis in Venray bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Verkoop nu uw huis in Venray  aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Venray aan de Nationale Vastgoedportefeuille? 

 • Voor het beste bod, altijd een marktconform bod op uw huis
 • Snelle, gemakkelijke verkoop! Geen langdurig verkooptraject of bezichtigingen
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in  zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Vriendelijk en betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn landelijk actief!


Huis verkopen Warmenhuizen

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Venray zonder makelaar  

 • Direct zekerheid
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Geen notaris kosten
 • Duidelijke en transparante werkwijze
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is de waarde van mijn huis in Venray, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Venray nu waard is en direct een goed bod ontvangen.

Wij kunnen voor u de actuele waarde van uw woning bepalen hierbij kijken wij naar verschillende factoren waaronder: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de buurt waarin de woning staat. Wanneer u uw huis of appartement wilt verkopen in Venray is er voor de exacte bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Na deze bezichtiging te hebben uitgevoerd stellen wij een waardebepaling voor u op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Venray aan ons

Naast de verkoop van uw eigen woning in Venray kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van een huis in verhuurde staat met huurders erin. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald door de waarde in verhuurde staat.

Kortom u kunt voor ieder type woning bij ons terecht. Of u nu een woning uit een erfenis wilt verkopen, of u wilt zelf verhuizen en niet met dubbele hypotheeklasten komen te zitten. U kunt altijd bij ons terecht. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een marktconform bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down