Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Venray? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Venray

Snel uw huis verkopen in Venray? 

Wilt snel uw huis verkopen in Venray tegen een marktconform bod? De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u deze mogelijkheid. Bij de verkoop van uw huis aan ons voorkomt u een lang verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen op door heel het land waaronder in Venray. Het bod dat wij uitbrengen op uw huis is geheel vrijblijvend en zonder financieringsvoorbehoud. Wij bieden u de gelegenheid voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan al binnen één week officieel worden vastgelegd. U ontvangt direct na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris  de gelden op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille is erg flexibel en denkt met u mee bij de verkoop van uw huis

Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele woonlasten. Indien u een huis heeft geërfd of staat uw eigen huis nog vol met spullen en wilt u de woning verkopen in de huidige staat. Geen probleem! Deze spullen kunt u in overleg gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Het verkopen van een huis kan als zeer stressvol worden ervaren en veel onzekerheid met zich meebrengen. Om dit te voorkomen zijn duidelijke afspraken en goede communicatie van groot belang.

Op ieder vlak denken we met u mee en brengen direct een serieus bod uit op uw huis.

Wij kopen alle soorten woningen in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Wij nemen de verborgen gebreken voor onze rekening. Geen nare verrassingen achteraf . Voor de snelle verkoop van uw huis in Venray bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Venray zonder makelaar

Wat is de waarde van mijn huis in Venray, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Venray nu waard is en direct een goed bod ontvangen.

Wij kunnen voor u de actuele waarde van uw woning bepalen hierbij kijken wij naar verschillende factoren waaronder: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de buurt waarin de woning staat. Wanneer u uw huis of appartement wilt verkopen in Venray is er voor de exacte bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Na deze bezichtiging te hebben uitgevoerd stellen wij een waardebepaling voor u op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Venray aan ons

Naast de verkoop van uw eigen woning in Venray kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van een huis in verhuurde staat met huurders erin. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald door de waarde in verhuurde staat.

Kortom u kunt voor ieder type woning bij ons terecht. Of u nu een woning uit een erfenis wilt verkopen, of u wilt zelf verhuizen en niet met dubbele hypotheeklasten komen te zitten. U kunt altijd bij ons terecht. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een marktconform bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.