Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Voorthuizen? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Voorthuizen

Snel uw huis verkopen in Voorthuizen? 

Snel uw huis verkopen in Voorthuizen tegen een marktconform bod? Verkoop nu eenvoudig en snel uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij realiseren niet alleen een snelle verkoop van uw woning maar u bespaart daarnaast ook duizenden euro’s aan makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen van uw woning. Vraag gemakkelijk en snel een bod aan via de site, wij nemen contact met u op en gaan direct voor u aan de slag. We brengen snel kosteloos een vrijblijvend uit op uw woning. De aankoop van uw woning financieren wij uit eigen middelen, hierdoor kunnen we een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct de zekerheid dat uw woning ook daadwerkelijk verkocht wordt u zit niet wekenlang in onzekerheid of de koop ook daadwerkelijk doorgaat. Het is mogelijk om de officiële koopakte kan al binnen één week te ondertekenen bij de notaris, u ontvangt na de officiële overdracht direct de netto koopsom op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt klantgericht ons doel is en samen voor een zorgeloze verkoop en verhuizing naar uw nieuwe woning te realiseren. Wij bieden de mogelijkheid om tot de verhuizing in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor heeft u geen dubbele lasten heeft u geen tijdelijke woon- of opslagruimte nodig en kunt u goed voorbereid aan de verhuizing beginnen. Als u inboedel overcompleet is kunt u de spullen die niet meeverhuizen gewoon in uw oude woning achterlaten. Daarnaast is het ook mogelijk om de complete inboedel in de woning achter laten. Dit biedt vaak voor mensen die een woning uit een erfenis verkopen uitkomst.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen van elk formaat in iedere staat

Van klushuis tot een woning die volledig is gerenoveerd, u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. Als een woning in slechte verkeerd kan dit de verkoop in de weg staan door het risico op verborgen gebreken. U kunt voor de verkoop van een woning in slechte staat gewoon een bod aan vragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij beoordelen de woning en brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit, het risico op verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Voorthuizen zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Voorthuizen, snel uw woningwaarde berekenen

U kunt gemakkelijk en snel een waardebepaling bij ons aanvragen om er achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Voorthuizen toekennen. Belangrijke onderdelen voor het bepalen van de woningwaarde zijn: het woonoppervlak, de locatie, en de algehele staat van onderhoud van de woning. We kunnen voor u op afstand een globale indicatie van de woningwaarde maken, of we plannen samen met u een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te op te stellen. Aan de hand van de woningwaarde brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Voorthuizen aan ons verkopen

De verkoop van een woning in verhuurde staat is vaak gecompliceerd. Koop breekt geen huur als huurder een woning niet willen verlaten kan dat de verkoop in de weg staan. Als huurder van een woning niet vrijwillig willen vertrekken is het uitzetten van de huurders vaak een duur en langslepend traject. Bespaar veel tijd en geld en verkoop uw woning in verhuurde staat aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij berekenen voor de verkoop van een woning met huurders erin de woningwaarde in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen wij kosteloos een vrijblijvend uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.