www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Voorthuizen?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Voorthuizen?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Voorthuizen? 

Snel uw huis verkopen in Voorthuizen tegen een marktconform bod? Verkoop nu eenvoudig en snel uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij realiseren niet alleen een snelle verkoop van uw woning maar u bespaart daarnaast ook duizenden euro’s aan makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen van uw woning. Vraag gemakkelijk en snel een bod aan via de site, wij nemen contact met u op en gaan direct voor u aan de slag. We brengen snel kosteloos een vrijblijvend uit op uw woning. De aankoop van uw woning financieren wij uit eigen middelen, hierdoor kunnen we een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct de zekerheid dat uw woning ook daadwerkelijk verkocht wordt u zit niet wekenlang in onzekerheid of de koop ook daadwerkelijk doorgaat. Het is mogelijk om de officiële koopakte kan al binnen één week te ondertekenen bij de notaris, u ontvangt na de officiële overdracht direct de netto koopsom op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt klantgericht ons doel is en samen voor een zorgeloze verkoop en verhuizing naar uw nieuwe woning te realiseren. Wij bieden de mogelijkheid om tot de verhuizing in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor heeft u geen dubbele lasten heeft u geen tijdelijke woon- of opslagruimte nodig en kunt u goed voorbereid aan de verhuizing beginnen. Als u inboedel overcompleet is kunt u de spullen die niet meeverhuizen gewoon in uw oude woning achterlaten. Daarnaast is het ook mogelijk om de complete inboedel in de woning achter laten. Dit biedt vaak voor mensen die een woning uit een erfenis verkopen uitkomst.


De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen van elk formaat in iedere staat. Van klushuis tot een woning die volledig is gerenoveerd, u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. Als een woning in slechte verkeerd kan dit de verkoop in de weg staan door het risico op verborgen gebreken. U kunt voor de verkoop van een woning in slechte staat gewoon een bod aan vragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij beoordelen de woning en brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit, het risico op verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Uw huis verkopen in Voorthuizen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Wij kopen elk woningtype in iedere staat, ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, klantvriendelijke werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Voorthuizen zonder makelaar  

 • Gegarandeerd uw huis verkocht
 • Direct persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week de officiële overdracht bij de notaris.
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Voorthuizen, snel uw woningwaarde berekenen

U kunt gemakkelijk en snel een waardebepaling bij ons aanvragen om er achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Voorthuizen toekennen. Belangrijke onderdelen voor het bepalen van de woningwaarde zijn: het woonoppervlak, de locatie, en de algehele staat van onderhoud van de woning. We kunnen voor u op afstand een globale indicatie van de woningwaarde maken, of we plannen samen met u een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te op te stellen. Aan de hand van de woningwaarde brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Voorthuizen aan ons verkopen

De verkoop van een woning in verhuurde staat is vaak gecompliceerd. Koop breekt geen huur als huurder een woning niet willen verlaten kan dat de verkoop in de weg staan. Als huurder van een woning niet vrijwillig willen vertrekken is het uitzetten van de huurders vaak een duur en langslepend traject. Bespaar veel tijd en geld en verkoop uw woning in verhuurde staat aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij berekenen voor de verkoop van een woning met huurders erin de woningwaarde in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen wij kosteloos een vrijblijvend uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down