www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Vorden?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Vorden?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Vorden? 

Snel uw huis verkopen in Vorden tegen een marktconform bod? Verkoop nu gemakkelijk en snel uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. U woning is niet alleen direct verkocht maar u bespaart daarnaast ook duizenden euro’s aan makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen van uw woning. U vraagt eenvoudig en snel een bod aan via de site, wij nemen contact met u op en gaan direct voor u aan de slag. We brengen snel een vrijblijvend uit op uw woning. Doordat wij financieren uit eigen middelen kunnen we een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct de zekerheid dat uw woning ook daadwerkelijk is verkocht, u zit niet wekenlang in onzekerheid of de koop ook daadwerkelijk doorgaat. De officiële koopakte kan al binnen één week worden opgesteld en ondertekent bij de notaris, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt klantgericht we willen voorkomen dat de verhuizing naar uw nieuwe woning stress veroorzaakt. Om dat te voorkomen maken wij het mogelijk om tot de verhuizing in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor heeft u geen dubbele lasten is er geen tijdelijke woon- of opslagruimte nodig en kunt u goed voorbereid in een keer uw nieuwe woning betrekken. Als er spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing bieden wij ook de oplossing. Het is mogelijk om deze spullen gewoon in uw oude woning achter te laten, wilt u de complete inboedel achterlaten dan is dit ook mogelijk. Alles rondom de verkoop van uw woning en de daarop volgende verhuizing is bij ons bespreekbaar.

 

Wij kopen woningen van elk formaat in iedere staat. Van net gerenoveerd tot klushuis, u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. De verkoop van een woning in slechte staat kan lastig zijn door het risico op verborgen gebreken. U kunt voor de verkoop van een woning in slechte staat gewoon een bod aan vragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit bod en nemen het risico op verborgen gebreken voor onze rekening.

Uw huis verkopen in Vorden aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Wij kopen elk woningtype in iedere staat, ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, klantvriendelijke werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Vorden zonder makelaar  

 • Gegarandeerd uw huis verkocht
 • Direct persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week de officiële overdracht bij de notaris.
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Vorden, snel uw woningwaarde berekenen

U kunt nu gemakkelijk en snel een waardebepaling bij ons aanvragen om er achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Vorden toekennen. Belangrijke onderdelen bij het bepalen van de woningwaarde zijn: het woonoppervlak, de locatie, en de algehele staat van de woning. We kunnen voor u op afstand een globale indicatie van de woningwaarde maken, of we maken een afspraak en komen bij u langs voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te op te stellen. Op basis van de woningwaarde brengen we een vrijblijvend bod uit op uw woning.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Vorden aan ons verkopen

De verkoop van een woning in verhuurde staat is vaak gecompliceerder dan de verkoop van een standaard woning. Huurders kunnen de verkoop in de weg staan, indien de huurder niet vrijwillig uit de woning wil vertrekken is het uitzetten van de huurder vaak een kostbaar en langslepend traject. Bespaar veel geld en tijd, verkoop uw woning in verhuurde staat aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Voor de verkoop van een woning met huurders erin berekenen wij de woningwaarde in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen we een vrijblijvend uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down