Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Vorden? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Vorden

Snel uw huis verkopen in Vorden? 

Snel uw huis verkopen in Vorden tegen een marktconform bod? Verkoop nu gemakkelijk en snel uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. U woning is niet alleen direct verkocht maar u bespaart daarnaast ook duizenden euro’s aan makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen van uw woning. U vraagt eenvoudig en snel een bod aan via de site, wij nemen contact met u op en gaan direct voor u aan de slag. We brengen snel een vrijblijvend uit op uw woning. Doordat wij financieren uit eigen middelen kunnen we een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct de zekerheid dat uw woning ook daadwerkelijk is verkocht, u zit niet wekenlang in onzekerheid of de koop ook daadwerkelijk doorgaat. De officiële koopakte kan al binnen één week worden opgesteld en ondertekent bij de notaris, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt klantgericht we willen voorkomen dat de verhuizing naar uw nieuwe woning stress veroorzaakt. Om dat te voorkomen maken wij het mogelijk om tot de verhuizing in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor heeft u geen dubbele lasten is er geen tijdelijke woon- of opslagruimte nodig en kunt u goed voorbereid in een keer uw nieuwe woning betrekken. Als er spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing bieden wij ook de oplossing. Het is mogelijk om deze spullen gewoon in uw oude woning achter te laten, wilt u de complete inboedel achterlaten dan is dit ook mogelijk. Alles rondom de verkoop van uw woning en de daarop volgende verhuizing is bij ons bespreekbaar.

Wij kopen woningen van elk formaat in iedere staat

Van net gerenoveerd tot klushuis, u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. De verkoop van een woning in slechte staat kan lastig zijn door het risico op verborgen gebreken. U kunt voor de verkoop van een woning in slechte staat gewoon een bod aan vragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit bod en nemen het risico op verborgen gebreken voor onze rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Vorden zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Vorden, snel uw woningwaarde berekenen

U kunt nu gemakkelijk en snel een waardebepaling bij ons aanvragen om er achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Vorden toekennen. Belangrijke onderdelen bij het bepalen van de woningwaarde zijn: het woonoppervlak, de locatie, en de algehele staat van de woning. We kunnen voor u op afstand een globale indicatie van de woningwaarde maken, of we maken een afspraak en komen bij u langs voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te op te stellen. Op basis van de woningwaarde brengen we een vrijblijvend bod uit op uw woning.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Vorden aan ons verkopen

De verkoop van een woning in verhuurde staat is vaak gecompliceerder dan de verkoop van een standaard woning. Huurders kunnen de verkoop in de weg staan, indien de huurder niet vrijwillig uit de woning wil vertrekken is het uitzetten van de huurder vaak een kostbaar en langslepend traject. Bespaar veel geld en tijd, verkoop uw woning in verhuurde staat aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Voor de verkoop van een woning met huurders erin berekenen wij de woningwaarde in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen we een vrijblijvend uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.