Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Vries? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Vries

Snel uw huis verkopen in Vries? 

Snel uw huis verkopen in Vries tegen een marktconform bod? Tegenwoordig is het mogelijk uw woning snel en gemakkelijk te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. U bespaart hiermee duizenden euro’s aan makelaarskosten en talloze bezichtigingen. Voor de snelle verkoop van uw woning in Vries is de Nationale Vastgoedportefeuille de beste partij. Onze werkwijze is simpel u vraagt eenvoudig een bod aan op de site. We nemen contact met u op en bespreken u wensen omtrent de verkoop van uw woning. We nemen uw aanvraag in behandeling en brengen een vrijblijvend bod uit op de woning. De Nationale Vastgoedportefeuille financiert uit eigen middelen en is dit niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Als u op ons bod ingaat heeft u dus direct de zekerheid dat uw woning verkocht is en kan de overdracht op korte termijn plaatsvinden. Het is mogelijk om de overdracht van uw woning al binnen één week vast te leggen bij de notaris. Door de snelle overdracht heeft dus binnen een de week de netto koopsom van uw woning op uw rekening.

Door de snelle verkoop van uw woning kan het zijn dat uw nieuwe woning nog niet direct beschikbaar is. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, de Nationale Vastgoedportefeuille biedt de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning.
 U bespaart hiermee dubbele hypotheeklasten en u hoeft niet opzoek naar tijdelijke woon- of opslagruimte voor uw inboedel. Als u bij de verhuizing uw inboedel of een deel daarvan gaat vernieuwen en daardoor veel spullen heeft die overbodig zijn geworden dan kunt u deze in uw oude woning achterlaten bij de verhuizing.

Het maakt niet u wat voor type woning u wilt verkopen en of deze in goede of slechte staat verkeerd

U kunt voor de verkoop van iedere woning een bod aanvragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen ongeacht de staat waar de woning in verkeerd. Heeft u woning in zeer slechte staat dan kunt u net zoals voor iedere andere woning eenvoudig en snel een bod aanvragen via de site. Wij bepalen voor u de woningwaarde van de woning in de huidige staat en brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Vries zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Vries, snel uw woningwaarde berekenen

U kunt nu gemakkelijk en snel een waardebepaling aanvragen om er achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Vries toekennen. Belangrijke elementen voor het bepalen van de woningwaarde zijn: het woonoppervlak, de locatie, en de algehele staat van de woning. We kunnen voor u een globale indicatie van de woningwaarde op afstand maken, of we komen bij u langs voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning op te stellen. Op basis van de woningwaarde brengen we kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Vries aan ons verkopen

De verkoop van een woning in verhuurde staat is vaak gecompliceerder dan de verkoop van een normale woning. Huurders kunnen de verkoop in de weg staan, indien de huurder niet vrijwillig uit de woning wil vertrekken is het uitzetten van de huurder een kostbaar en langslepend traject. Bespaar veel geld, energie en tijd en verkoop uw woning in verhuurde staat aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Voor de verkoop van een woning met huurders erin berekenen we de woningwaarde in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen we kosteloos een vrijblijvend uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.