www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Vries?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Vries?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Vries? 

Snel uw huis verkopen in Vries tegen een marktconform bod? Tegenwoordig is het mogelijk uw woning snel en gemakkelijk te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. U bespaart hiermee duizenden euro’s aan makelaarskosten en talloze bezichtigingen. Voor de snelle verkoop van uw woning in Vries is de Nationale Vastgoedportefeuille de beste partij. Onze werkwijze is simpel u vraagt eenvoudig een bod aan op de site. We nemen contact met u op en bespreken u wensen omtrent de verkoop van uw woning. We nemen uw aanvraag in behandeling en brengen een vrijblijvend bod uit op de woning. De Nationale Vastgoedportefeuille financiert uit eigen middelen en is dit niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Als u op ons bod ingaat heeft u dus direct de zekerheid dat uw woning verkocht is en kan de overdracht op korte termijn plaatsvinden. Het is mogelijk om de overdracht van uw woning al binnen één week vast te leggen bij de notaris. Door de snelle overdracht heeft dus binnen een de week de netto koopsom van uw woning op uw rekening.

 

Door de snelle verkoop van uw woning kan het zijn dat uw nieuwe woning nog niet direct beschikbaar is. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, de Nationale Vastgoedportefeuille biedt de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning.
 U bespaart hiermee dubbele hypotheeklasten en u hoeft niet opzoek naar tijdelijke woon- of opslagruimte voor uw inboedel. Als u bij de verhuizing uw inboedel of een deel daarvan gaat vernieuwen en daardoor veel spullen heeft die overbodig zijn geworden dan kunt u deze in uw oude woning achterlaten bij de verhuizing.

 

Het maakt niet u wat voor type woning u wilt verkopen en of deze in goede of slechte staat verkeerd. U kunt voor de verkoop van iedere woning een bod aanvragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen ongeacht de staat waar de woning in verkeerd. Heeft u woning in zeer slechte staat dan kunt u net zoals voor iedere andere woning eenvoudig en snel een bod aanvragen via de site. Wij bepalen voor u de woningwaarde van de woning in de huidige staat en brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Uw huis verkopen in Vries aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Wij kopen elk woningtype in iedere staat, ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, klantvriendelijke werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Vries zonder makelaar  

 • Gegarandeerd uw huis verkocht
 • Direct persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week de officiële overdracht bij de notaris.
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Vries, snel uw woningwaarde berekenen

U kunt nu gemakkelijk en snel een waardebepaling aanvragen om er achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Vries toekennen. Belangrijke elementen voor het bepalen van de woningwaarde zijn: het woonoppervlak, de locatie, en de algehele staat van de woning. We kunnen voor u een globale indicatie van de woningwaarde op afstand maken, of we komen bij u langs voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning op te stellen. Op basis van de woningwaarde brengen we kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Vries aan ons verkopen

De verkoop van een woning in verhuurde staat is vaak gecompliceerder dan de verkoop van een normale woning. Huurders kunnen de verkoop in de weg staan, indien de huurder niet vrijwillig uit de woning wil vertrekken is het uitzetten van de huurder een kostbaar en langslepend traject. Bespaar veel geld, energie en tijd en verkoop uw woning in verhuurde staat aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Voor de verkoop van een woning met huurders erin berekenen we de woningwaarde in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen we kosteloos een vrijblijvend uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down