Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Vriezenveen? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Vriezenveen

Snel uw huis verkopen in Vriezenveen?

Snel uw huis verkopen in Vriezenveen tegen een marktconform bod?  Bespaar nu veel tijd en geld bij de verkoop van uw huis, verkoop uw huis direct aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Door onze klantgerichte en efficiënte werkwijze is de verkoop van uw woning zeer snel mogelijk. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de site, we nemen contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop van uw woning. U ontvangt van ons snel een goed bod op uw woning zonder voorbehoud op financiering dit geeft u de zekerheid dat als u op ons bod ingaat de woning ook daadwerkelijk is verkocht. De officiële overdracht van de woning kan al binnen één week bij de notaris worden vastgelegd.

De Nationale Vastgoedportefeuille neemt kosteloos alle administratieve handelingen voor de verkoop op zich en neemt alle verkoopkosten waaronder ook de notariskosten voor haar rekening. Laat de overdracht van uw nieuwe woning nog even op zich wachten dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Geen dubbele woonlasten en geen hoge kosten voor het huren van tijdelijke woonruimte. Zijn er spullen die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing dan bieden wij de mogelijkheid om deze in uw woning achterlaten, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Uw complete inboedel in de woning achterlaten behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

De Nationale Vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen, van nieuwbouwhuis tot klushuis

De verkoop van een woning in slechte staat is vaak erg lastig U kunt bij de Nationale Vastgoedportefeuille eenvoudig en snel een bod aanvragen voor iedere woning, ook als de woning in zeer slechte staat verkeerd. Wij komen langs voor een bezichtiging beoordelen de staat van de woning om vervolgens een bod uit te brengen. Als er na de verkoop van uw woning verborgen gebreken aan het licht komen zijn deze voor onze rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Vriezenveen zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Vriezenveen, snel uw woningwaarde berekenen

Vraag nu gemakkelijk en snel een waardebepaling aan om er snel achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Vriezenveen toekennen. Belangrijke aspecten voor het bepalen van de woningwaarde zijn: het woonoppervlak van de woning, de locatie, en de algehele staat van de woning. We kunnen voor u  een globale indicatie van de woningwaarde op afstand maken, of voor exacte waardebepaling een bezichtiging met u inplannen. We komen bij u langs voor een bezichtiging brengen de woning in kaart en bepalen op basis van onze bevindingen de woningwaarde. Aan de hand van de woningwaarde brengen we kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Vriezenveen aan ons verkopen

Bij de verkoop van een woning in verhuurde staat komt veel kijken, huurders kunnen de verkoop in de weg staan. Indien de huurders niet vrijwillig uit de woning willen vertrekken brengt het uitzetten van de huurders een kostbaar en langslepend traject met zich mee. Dit kunt u voorkomen door uw woning in verhuurde staat te verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Voor de verkoop van een verhuurde woning berekenen we de woningwaarde in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen we kosteloos een vrijblijvend uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.