www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Waalre?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Waalre?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Wilt u snel uw huis verkopen in Waalre?

Snel en gemakkelijk uw huis in Waalre verkopen? Wilt u snel uw huis verkopen zonder keer op keer uw woning beschikbaar te stellen voor bezichtigingen en daarnaast ook nog zeer hoge makelaarskosten te moeten betalen. Verkoop uw woning nu direct aan de Nationale Vastgoedportefeuille, door onze efficiënte en snelle werkwijze kan de verkoop al binnen een week officieel plaatsvinden. U kunt eenvoudig een bod aanvragen op aanvragen op uw huis. Binnen één werkdag nemen we contact met u op om meer te weten te komen over uw woning en uw wensen rondom de verkoop. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en brengen kosteloos snel een vrijblijvend bod uit op uw woning. Wij financieren de aankoop van uw woning uit met eigen middelen en zijn dus niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Hierdoor kunnen wij zeer snel handelen, als u het bod heeft geaccepteerd kan de woning binnen één week officieel bij de notaris worden overgedragen. De netto koopsom wordt direct op uw rekening gestort.

 

Na de verkoop kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft. Dus geen dubbele maandlasten en geen tussenwoning. Zijn er bij de verhuizing spullen die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning dan kunt u deze in uw oude huis achterlaten. Kiest u voor een compleet nieuwe inrichting in uw nieuwe huis dan is het ook mogelijk om uw complete inboedel in de woning achter te laten.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen in alle soorten en maten van eengezinswoning tot woonboerderij. Van volledig gerenoveerde tot woningen in slechte staat. Bij de verkoop van uw woning in slechte staat bepalen wij de waarde van de woning in de huidige staat en brengen op basis daarvan een gegarandeerd bod uit. U kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons kosteloos vrijblijvend een bod aanvragen.

Waarom uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Eenvoudig en snel uw huis verkocht
 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Gegarandeerde verkoop, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering
 • Wij kopen woningen in elke staat, ook in zeer slechte staat
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Klantvriendelijke en transparante werkwijze
 • Wij zijn actief door heel Nederland


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van zelf uw huis verkopen in Waalre zonder makelaar

 • Direct een goed bod op uw huis
 • Zorgeloze verkoop van uw woning zonder verkoopstress
 • Geen talloze bezichtigingen van uw woning
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Wij regelen alle administratieve zaken voor u
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Na de officiële verkoop direct de netto koopsom op uw rekening
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is mijn huis in Waalre waard?

Bij het bepalen van de waarde van woning wordt gekeken naar de unieke eigenschappen van een woning. Belangrijke eigenschappen voor de waardebepaling zijn: de locatie, het woonoppervlak, de staat van de  keuken en de badkamer en het algehele afwerkingsniveau van de woning. Wilt u weten  welke waarde wij aan uw woning toekennen neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons kosteloos een waardebepaling van uw woning. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden, we kunnen een globale indicatie van de woningwaarde op afstand maken. We kunnen ook een afspraak maken voor een bezichtiging voor een exacte waardbepaling van uw woning.

U kunt ook woning in Waarde in verhuurde staat verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille is ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurt vastgoed. Als u een woning in de verhuur heeft en de woning wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontract voor problemen zorgen bij de verkoop. Het ontbinden van een huurcontract kost vaak veel tijd en geld. De Nationale Vastgoedportefeuille stelt u in de gelegenheid om uw huis met de huidige huurders erin te verkopen. Bij de verkoop van een verhuurde woning berekenen wij de woningwaarde in verhuurde staat, op basis van de woningwaarde brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down