Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Waalwijk? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Waalwijk

Snel uw huis verkopen in Waalwijk? 

 Snel uw huis verkopen in Waalwijk tegen een marktconform bod?  Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning kunt u eenvoudig een bod aanvragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille.

Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille bespaart u duizenden euro’s aan makelaars kosten en blijven vele bezichtigingen van uw woning u bespaart. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en bereiden een bod voor op uw woning. Wij brengen een vrijblijvend bod uit zonder voorbehoud van financiering hierdoor bent u ervan verzekerd dat woning ook echt daadwerkelijk verkocht is als u het bod accepteert. De officiële overdracht is al binnen één week mogelijk bij de notaris, na de overdracht ontvangt u direct de netto koopsom.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Alle zorgen uit handen genomen

Wij verzorgen alle administratieve handelingen voor de verkoop en nemen alle verkoopkosten op ons ook de notariskosten. Een ander voordeel bij de verkoop van uw woning aan de Nationale Vastgoedportefeuille is dat u in uw eigen woning kunt blijven wonen tot u een andere heeft gevonden. U hoeft dus niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en uw spullen maar één keer te verhuizen. Heeft u veel spullen die u niet mee wilt verhuizen dan kunt u deze gewoon in de woning achterlaten. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw complete inboedel achter te laten in de woning.

U kunt bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht voor de verkoop van ieder type woning

Het maakt niet uit of het een nieuwbouwwoning of een klushuis betreft. Wij kopen ook woningen in slechte staat, u kunt voor iedere woningen een bod aanvragen. Wij brengen altijd een bod uit aan de hand van de huidige staat van het huis. Verkocht is verkocht als na de verkoop blijkt dat er sprake is van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Voor de verkoop van iedere woning kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Voordelen huis verkopen zonder makelaar

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Hoeveel is mijn huis waard in Waalwijk, snel uw woningwaarde berekenen

Om er snel achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Waalwijk toekennen kunt u bij ons eenvoudig een waardebepaling aanvragen. Voor het bepalen van de woningwaarde wordt onder andere gekeken naar: het woonoppervlak van de woning, de locatie, en de algehele staat van de woning. We kunnen voor u indicatie van de woningwaarde op afstand opstellen, of voor exacte waardebepaling een bezichtiging inplannen. We komen bij u langs voor een bezichtiging om de woningwaarde te bepalen. Na de bezichtiging brengen we kosteloos een vrijblijvend op uit op uw woning in Waalwijk.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Waalwijk aan ons verkopen

De verkoop van uw woning in verhuurde staat is ook mogelijk aan de Nationale Vastgoedportefeuille.

Koop breekt geen huur dit kan de verkoop van uw verhuurde woning in de weg staan. Het is niet zomaar mogelijk het huurcontract met een huurder te ontbinden omdat u de woning wilt verkopen. Als een huurder niet vrijwillig wil vertrekken kan er een langdurig en duur proces volgen voordat het huurcontract kan worden ontbonden. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen in verhuurde staat en neemt bij de koop de huurcontracten over. Wij brengen een bod uit gebaseerd op de woningwaarde in verhuurde staat.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.