www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Waalwijk?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Waalwijk?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Waalwijk? 

Snel uw huis verkopen in Waalwijk tegen een marktconform bod?  Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning kunt u eenvoudig een bod aanvragen bij de Nationale Vastgoedportefeuille.

Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille bespaart u duizenden euro’s aan makelaars kosten en blijven vele bezichtigingen van uw woning u bespaart. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en bereiden een bod voor op uw woning. Wij brengen een vrijblijvend bod uit zonder voorbehoud van financiering hierdoor bent u ervan verzekerd dat woning ook echt daadwerkelijk verkocht is als u het bod accepteert. De officiële overdracht is al binnen één week mogelijk bij de notaris, na de overdracht ontvangt u direct de netto koopsom.

 

Wij verzorgen alle administratieve handelingen voor de verkoop en nemen alle verkoopkosten op ons ook de notariskosten. Een ander voordeel bij de verkoop van uw woning aan de Nationale Vastgoedportefeuille is dat u in uw eigen woning kunt blijven wonen tot u een andere heeft gevonden. U hoeft dus niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en uw spullen maar één keer te verhuizen. Heeft u veel spullen die u niet mee wilt verhuizen dan kunt u deze gewoon in de woning achterlaten. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw complete inboedel achter te laten in de woning.

 

U kunt bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht voor de verkoop van ieder type woning. Het maakt niet uit of het een nieuwbouwwoning of een klushuis betreft. Wij kopen ook woningen in slechte staat, u kunt voor iedere woningen een bod aanvragen. Wij brengen altijd een bod uit aan de hand van de huidige staat van het huis. Verkocht is verkocht als na de verkoop blijkt dat er sprake is van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Voor de verkoop van iedere woning kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Uw huis verkopen in Waalwijk aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 

 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Wij kopen elk woningtype in iedere staat, ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, klantvriendelijke werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Waalwijk zonder makelaar   

 • Gegarandeerd uw huis verkocht
 • Direct persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Waalwijk, snel uw woningwaarde berekenen

Om er snel achter te komen welke waarde wij aan uw woning in Waalwijk toekennen kunt u bij ons eenvoudig een waardebepaling aanvragen. Voor het bepalen van de woningwaarde wordt onder andere gekeken naar: het woonoppervlak van de woning, de locatie, en de algehele staat van de woning. We kunnen voor u indicatie van de woningwaarde op afstand opstellen, of voor exacte waardebepaling een bezichtiging inplannen. We komen bij u langs voor een bezichtiging om de woningwaarde te bepalen. Na de bezichtiging brengen we kosteloos een vrijblijvend op uit op uw woning in Waalwijk.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Waalwijk aan ons verkopen

De verkoop van uw woning in verhuurde staat is ook mogelijk aan de Nationale Vastgoedportefeuille.

Koop breekt geen huur dit kan de verkoop van uw verhuurde woning in de weg staan. Het is niet zomaar mogelijk het huurcontract met een huurder te ontbinden omdat u de woning wilt verkopen. Als een huurder niet vrijwillig wil vertrekken kan er een langdurig en duur proces volgen voordat het huurcontract kan worden ontbonden. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen in verhuurde staat en neemt bij de koop de huurcontracten over. Wij brengen een bod uit gebaseerd op de woningwaarde in verhuurde staat.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down