Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Waarde? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Waarde

Wilt u snel uw huis verkopen in Waarde?

Snel en gemakkelijk uw huis in Waarde verkopen, de Nationale Vastgoedportefeuille maakt het mogelijk. Door onze eenvoudige en efficiënte werkwijze kan de koop al binnen één week rond zijn.

U vraagt een bod aan op onze site, wij gaan met uw aanvraag aan de slag en brengen een vrijblijvend bod uit op de woning. Wij beschikken over de mogelijkheid om te financieren uit eigen middelen, hierdoor is het bod wij uitbrengen niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Bijkomend voordeel is dat als u het bod accepteert u ook gelijk de garantie heeft dat de woning ook daadwerkelijk verkocht is. Wij verzorgen alle administratieve handeling en nemen daarbij ook alle verkoopkosten voor onze rekening waaronder de notariskosten. Na de officiële overdracht bij de notaris ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening.  

Het kan zijn dat na de verkoop van uw woning u nog niet direct over kunt naar uw nieuwe woning bijvoorbeeld omdat de overdracht de overdracht nog niet rond is. Als hier sprake van is bieden wij u de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing. U hoeft dus niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en u hoeft niet twee keer al uw spullen te verhuizen of tijdelijk op te slaan. Als u bij de verhuizen uw inboedel of een deel daarvan achter wilt laten in de woning is dit ook mogelijk. Dit kan erg prettig zijn als u een huis uit een erfenis wilt verkopen en u het niet ziet zitten of er simpelweg niet aan toe komt de woning te ontruimen voor de verkoop.

U kunt voor de verkoop van alle soorten woningen terecht. Woning in slechte staat hebben ook onze interesse, u kunt echt voor iedere woning kosteloos een vrijblijvend bod aanvragen.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Waarde zonder makelaar

Wat is mijn huis in Waarde waard?

De waarde van een huis wordt bepaald door de unieke eigenschappen van een woning. Er wordt gekeken naar de locatie en het woonoppervlak en de buitenruimte, maar zeker ook de keuken, de badkamer en het afwerkingsniveau van de woning hebben een grote invloed op de waarde van een woning. Wilt u weten hoeveel uw huis in Waarde waard is neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons kosteloos een waardebepaling op uw woning. Voor een globale indicatie van de woningwaarde kunnen we een waardebepaling op afstand maken. Wilt u de exacte waarde weten die wij aan uw woning toekennen, dan komen we bij u langs voor een bezichtiging en stellen aan de hand van de bezichtiging een waardebepaling voor u op.

U kunt ook woning in Waarde in verhuurde staat verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille is ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen. Als u een woning in de verhuur heeft en deze woning graag wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontract voor problemen zorgen bij de verkoop. Het ontbinden van een huurcontract kost vaak veel tijd en geld. De Nationale Vastgoedportefeuille stelt u in de gelegenheid om uw huis met de huidige huurders erin te verkopen. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat, op basis van de woningwaarde brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.