www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wapenveld?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wapenveld?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Wilt u snel uw huis verkopen in Wapenveld?

Verkoop nu eenvoudig en snel uw huis in Wapenveld tegen een goed bod. Via de Nationale Vastgoedportefeuille is het mogelijk om binnen één week uw woning te verkopen. Wij zijn de woning inkooporganisatie van Nederland en kopen woningen door het hele land. Wij hebben een duidelijke en transparante werkwijze. U vraagt op onze site gratis een bod aan op uw woning. Binnen één werkdag nemen wij contact met u. We brengen snel een vrijblijvend marktconform bod uit op uw woning. Doordat wij financieren uit eigen middelen is het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering. Dit biedt u direct zekerheid bij de verkoop van uw woning.   Als u ons bod accepteert weet u zeker dat de woning ook daadwerkelijk is verkocht. Wij ontzorgen u in het gehele verkoopproces. Alle administratieve handelingen en kosten die bij de verkoop van uw woning komen kijken zijn voor onze rekening. Hierdoor weet u direct wat de verkoop van de woning u netto oplevert. De officiële overdracht bij de notaris kan al binnen één week plaatsvinden.

 

Als na de verkoop van uw woning uw nieuwe woning nog niet direct beschikbaar of nog niet gereed is om te betrekken hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U kunt gewoon in uw eigen woning blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. U hoeft daardoor niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt ook niet het risico op dubbele woonlasten. Als u er tijdens de voorbereidingen op de verhuizing achter komt dat er veel spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze in uw oude woning achter laten. Zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Het is ook mogelijk om de complete inboedel in uw woning achter te laten. Door onze klantgerichte en flexibele werkwijze zorgen wij samen met u voor een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw woning.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel ervaring in de aankoop van verschillende type woningen. U kunt voor de verkoop van iedere woning contact met ons opnemen ongeacht het type of de staat van de woning. Heeft u een woning met achterstallig onderhoud of die in zeer slechte staat verkeerd ook dan kunt bij ons een bod aanvragen. Wij beoordelen de staat van de woning en brengen ten allen tijde een bod uit op basis van de huidige staat van de woning.

Waarom uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Gemakkelijk en snel uw huis verkocht
 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Gegarandeerde verkoop, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering
 • Wij kopen woningen in elke staat, ook in zeer slechte staat
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Klantvriendelijke en transparante werkwijze
 • Wij zijn actief door heel Nederland

 

Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van zelf uw huis verkopen in Wapenveld zonder makelaar

 • Direct een goed bod op uw huis
 • Geen verkoopstress
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen talloze bezichtiging van uw huis
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Wij regelen alle administratieve zaken voor u
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Na de officiële verkoop direct de netto koopsom op uw rekening
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is mijn huis in Wapenveld waard?

De waarde van een huis wordt bepaald door de unieke eigenschappen van het huis. Zo wordt er gekeken naar de locatie en het woonoppervlak, maar ook de staat van de keuken, de badkamer en het afwerkingsniveau van de woning spelen een belangrijke rol bij de waardebepaling een woning. Wilt u weten wat uw huis in Wapenveld waard is neem dan nu contact met ons op. Wij stellen kosteloos een waardebepaling van uw woning op. Voor een globale indicatie van de woningwaarde kunnen we op afstand een waardebepaling maken van uw woning. Wilt u de exacte waarde van uw woning weten dan komen we bij u langs voor een bezichtiging en stellen voor u een exacte waardebepaling op.

Verkoop ook uw verhuurde woning in Wapenveld aan de Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen. Heeft u een woning in de verhuur die u wilt verkopen dan kan het ontbinden van het huurcontract met de huurders de verkoop in de weg staan. Koop breekt geen huur. Het ontbinden van een huurcontract brengt vaak problemen met zich mee. Dit is vaak een langdurig proces dat gepaard gaat met hoge kosten. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om uw huis te verkopen en daarbij huidige huurcontracten over te nemen. In dit geval brengen wij een vrijblijvend bod uit gebaseerd op de woningwaarde in verhuurde staat.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down