www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Warmenhuizen?
Gratis huis verkopen

Uw huis verkopen in Warmenhuizen?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Wilt u snel uw huis verkopen in Warmenhuizen?

Zoekt u de snelste manier om uw huis in Warmenhuizen te verkopen tegen een goed bod. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u deze mogelijkheid, wij zijn de woning inkooporganisatie van Nederland en kopen woningen door het hele land. Onze werkwijze is simpel, u vraagt via de site gratis een bod aan op uw woning. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op en gaan met uw aanvraag aan de slag. We brengen snel een vrijblijvend marktconform bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u de garantie dat na acceptatie van het bod de woning ook daadwerkelijk is verkocht. Wij ontzorgen u bij het gehele verkoopproces. Alle administratieve handelingen en verkoop kosten zijn voor onze rekening. U weet dus direct wat de verkoop van de woning u netto oplevert. De officiële overdracht bij de notaris kan al binnen één week plaatsvinden.

 

Als na de verkoop van uw woning uw nieuwe woning nog niet direct beschikbaar of nog niet helemaal gereed om in te gaan wonen hoeft u zich geen zorgen over te maken. U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing. U hoeft dan ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als tijdens de voorbereidingen op de verhuizing blijkt dat er veel spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze in uw oude woning achter laten, hier heeft u dus geen omkijken meer naar. Wij bieden ook de mogelijkheid om de complete inboedel in uw woning achter te laten. Door onze klantgerichte en flexibele werkwijze zorgen samen met u voor een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw woning.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel ervaring opgedaan in de aankoop van verschillende type woningen. U kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht ongeacht het type of de staat van de woning. Heeft u een woning die in slechte of zeer slechte staat verkeerd ook dan kunt bij ons een bod aanvragen op de woning. Wij beoordelen de staat van de woning en brengen een marktconform bod uit aan de hand van de huidige staat van de woning.

Waarom uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Gemakkelijk en snel uw huis verkocht
 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Gegarandeerde verkoop, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering
 • Wij kopen woningen in elke staat, ook in zeer slechte staat
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Klantvriendelijke en transparante werkwijze
 • Wij zijn actief door heel Nederland


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van zelf uw huis verkopen in Warmenhuizen zonder makelaar

 • Direct een goed bod op uw huis
 • Geen verkoopstress
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen talloze bezichtiging van uw huis
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Wij regelen alle administratieve zaken voor u
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Na de officiële verkoop direct de netto koopsom op uw rekening
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Verkoop ook uw verhuurde woning in Warmenhuizen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen. Als u een woning in de verhuur heeft die u graag wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontract met de huurders de verkoop in de weg staan. Het ontbinden van een huurcontract kost vaak veel geld en kan zeer tijd rovend zijn. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om uw huis met de huidige huurders erin te verkopen. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat, op basis hiervan brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We nemen contact met u op en bespreken uw wensen. We kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Als u het bod accepteert bespreken we samen met u een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down