Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Warmenhuizen? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Warmenhuizen

Wilt u snel uw huis verkopen in Warmenhuizen?

Zoekt u de snelste manier om uw huis in Warmenhuizen te verkopen tegen een goed bod. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u deze mogelijkheid, wij zijn de woning inkooporganisatie van Nederland en kopen woningen door het hele land. Onze werkwijze is simpel, u vraagt via de site gratis een bod aan op uw woning. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op en gaan met uw aanvraag aan de slag. We brengen snel een vrijblijvend marktconform bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u de garantie dat na acceptatie van het bod de woning ook daadwerkelijk is verkocht. Wij ontzorgen u bij het gehele verkoopproces. Alle administratieve handelingen en verkoop kosten zijn voor onze rekening. U weet dus direct wat de verkoop van de woning u netto oplevert. De officiële overdracht bij de notaris kan al binnen één week plaatsvinden.

Als na de verkoop van uw woning uw nieuwe woning nog niet direct beschikbaar of nog niet helemaal gereed om in te gaan wonen hoeft u zich geen zorgen over te maken. U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing. U hoeft dan ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als tijdens de voorbereidingen op de verhuizing blijkt dat er veel spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze in uw oude woning achter laten, hier heeft u dus geen omkijken meer naar. Wij bieden ook de mogelijkheid om de complete inboedel in uw woning achter te laten. Door onze klantgerichte en flexibele werkwijze zorgen samen met u voor een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw woning.

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel ervaring opgedaan in de aankoop van verschillende type woningen. U kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht ongeacht het type of de staat van de woning. Heeft u een woning die in slechte of zeer slechte staat verkeerd ook dan kunt bij ons een bod aanvragen op de woning. Wij beoordelen de staat van de woning en brengen een marktconform bod uit aan de hand van de huidige staat van de woning.

 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Warmenhuizen zonder makelaar

Verkoop ook uw verhuurde woning in Warmenhuizen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen. Als u een woning in de verhuur heeft die u graag wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontract met de huurders de verkoop in de weg staan. Het ontbinden van een huurcontract kost vaak veel geld en kan zeer tijd rovend zijn. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om uw huis met de huidige huurders erin te verkopen. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat, op basis hiervan brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

 
 

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.