Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Waspik? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Waspik

Snel uw huis verkopen in Waspik? 

Snel uw huis verkopen in Waspik tegen een marktconform bod?  De verkoop van uw huis is nog nooit zo simpel geweest. De Nationale Vastgoedportefeuille neemt alle zorgen voor u uit handen. Wij handelen alle administratieve zaken voor u af, en nemen alle kosten voor onze rekening. U ontvangt gratis een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering. Is er haast geboden bij de verkoop van uw huis? Geen probleem, de verkoop van uw huis kan binnen één week rond zijn. Na de officiële overdracht bij de notaris ontvangt u van ons direct de netto koopsom.

Naast het ontzorgen rond de verkoop van uw huis is de Nationale Vastgoedportefeuille ook in de afhandeling van de overdracht uiterst flexibel. Zo bieden wij u de mogelijkheid tijdelijk in uw huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Weet u zich geen raad met inboedel van uw huidige woning? U kunt deze spullen gewoon laten staan wij zorgen voor het afvoeren van de achtergebleven spullen. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u een gegarandeerde verkoop van uw woning. Hierbij maken we duidelijke afspraken en zorgen we door middel van goede communicatie dat u alle zorgen omtrent de verkoop van uw huis direct naast u neer kunt leggen.

Voorkom nare verrassingen achteraf. Wij kopen alle woningtypen ongeacht het bouwjaar en de staat van de woning. Indien na de verkoop van uw blijkt dat er sprake is van verborgen gebreken of achterstallig onderhoud dragen wij de kosten hiervan. Voor de verkoop van uw huis in Waspik bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Waspik zonder makelaar

Direct uw verhuurde huis met huurders erin in Waspik aan ons verkopen

Indien u meerdere woningen in bezit heeft bijvoorbeeld voor de verhuur en wordt alles wat hierbij komt kijken u teveel? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om uw huis in verhuurde staat aan ons te verkopen. In dit geval kunnen wij een vrijblijvend bod uitbrengen op uw woning in verhuurde staat. Kortom u kunt voor elk woning type bij ons terecht. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een vrijblijvend bod uit.

Hoeveel is mijn huis waard in Waspik, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u a de actuele waarde van uw huis in Waspik weten, en direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald door aan de hand van meerdere factoren: de staat van onderhoud van het huis, de afwerking van de woning en de locatie. Wilt u direct uw huis of appartement verkopen in Waspik dan kunnen wij voor u kosteloos de woningwaarde bepalen. Voor een goede woningwaarde bepaling voeren wij voor u een woningopname uit. Na de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Groningen

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.