www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wassenaar?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wassenaar?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Wilt u snel uw huis verkopen in Wassenaar?

Bent u opzoek naar de snelste manier om uw huis in Wassenaar te verkopen tegen een goed bod.  
 De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u deze mogelijkheid, wij zijn de woning inkooporganisatie van Nederland en kopen woningen door heel het land waaronder in Wassenaar. Onze werkwijze is simpel. U vraagt gemakkelijk en snel gratis een bod aan op uw woning. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en nemen binnen één werkdag nemen wij contact met u op. We brengen snel een marktconform bod uit op uw woning. Ons bod is zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor heeft u de garantie dat na acceptatie van het bod de woning ook daadwerkelijk is verkocht. Wij nemen alle administratieve handelingen en verkoop kosten voor onze rekening. U weet dus direct hoeveel de verkoop van de woning u netto oplevert. De officiële overdracht bij de notaris kan al binnen één week plaatsvinden.

 

Als na de verkoop van uw woning uw nieuwe woning nog niet direct beschikbaar is  hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. U hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als in de aanloop naar de verhuizing blijkt dat er spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze in uw oude woning achter laten, hier heeft u geen omkijken meer naar. Het is ook mogelijk om de complete inboedel in uw woning achter te laten. Door onze klantgerichte werkwijze zorgen we in goed overleg samen met u een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw woning.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft door de jaren heen ervaring opgedaan in het aankopen van alle soorten woningen. U kunt dan ook voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. Bent u in het bezit van een woning die wel wat aandacht kan gebruiken, of in totaliteit in slechte staat verkeerd. Ook dan kunt u ons benaderen voor een bod op de woning, wij beoordelen de huidige staat van de woning en brengen een bod uit.

Waarom uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Gemakkelijk en snel uw huis verkocht
 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Gegarandeerde verkoop, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering
 • Wij kopen woningen in elke staat, ook in zeer slechte staat
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Klantvriendelijke en transparante werkwijze
 • Wij zijn actief door heel Nederland


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van zelf uw huis verkopen in Wassenaar zonder makelaar

 • Direct een goed bod op uw huis
 • Geen verkoopstress
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen talloze bezichtiging van uw huis
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Wij regelen alle administratieve zaken voor u
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Na de officiële verkoop direct de netto koopsom op uw rekening
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is mijn huis in Wassenaar waard?

De waarde van een huis wordt bepaald op basis van de unieke eigenschappen van een woning. Er wordt gekeken naar de locatie en het woonoppervlak, maar ook de staat van de keuken, de badkamer en het afwerkingsniveau van de woning hebben een grote invloed op de waarde van de woning. Wilt u weten hoeveel uw huis in Wassenaar waard is neem dan contact met ons op we doen kosteloos een waardebepaling op uw woning. Voor een globale indicatie van de woningwaarde kunnen we een waardebepaling op afstand maken. Wilt u de exacte waarde van uw woning weten dan komen we bij u langs voor een bezichtiging en stellen aan de hand daarvan een waardebepaling voor u op.

U kunt ook woning in Wassenaar in verhuurde staat verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen. Als u een woning in de verhuur heeft die u graag wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontract met de huurders voor problemen zorgen. Het ontbinden van een huurcontract kost vaak veel geld en kan zeer veel tijd kosten. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u de mogelijkheid om uw huis met de huidige huurders erin te verkopen. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat, op basis hiervan brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down