www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wateringen?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wateringen?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Wilt u snel uw huis verkopen in Wateringen?

Verkoop nu snel uw huis in Wateringen tegen een goed bod aan de Nationale Vastgoedportefeuille.

Veel mensen die hun huis zouden willen verkopen kijken erg op tegen alles wat daarbij komt kijken. Verkoop nu gemakkelijk en snel uw huis zonder tussenkomst van een makelaar. Hierdoor blijft u bespaart van een langdurig verkooptraject en bovenal zeer hoge makelaarskosten en vele bezichtigingen. U kunt eenvoudig een bod aanvragen op onze site, wij gaan direct voor u aan de slag en brengen snel een marktconform bod uit op uw woning. Een van de voordelen van de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille is dat het bod dat wij uitbrengen niet afhankelijk is van voorbehoud op financiering. Hierdoor kan de verkoop snel plaatvinden en weet u zeker dat uw woning ook daadwerkelijk verkocht is. De officiële overdracht vind bij de notaris plaats, na de overdracht ontvangt u direct de netto koopsom van de woning op uw rekening.

 

Bij de verkoop van uw woning aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij niet alleen alle kosten maar ook alle administratieve handelingen voor onze rekening. Als de overdracht van uw nieuwe woning nog even op zich laat wachten is het mogelijk om tot die tijd in uw eigen huis te blijven wonen. U hoeft dus niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en krijgt niet met dubbele lasten te maken. Als er spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen, of een volledige nieuwe inboedel gaat aanschaffen en alles achter wil laten in de woning is dit bij ons ook mogelijk. Wij doen er alles aan om de verkoop van uw woning stressvrij en zonder zorgen te laten verlopen.

 

U kunt voor de verkoop van alle soorten woningen bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Wij kopen ook woningen aan in slechte staat. Heeft u een woning met achterstallig onderhoud, of een woning die volledig in slechte verkeerd en daardoor onverkoopbaar lijkt. Neem dan contact met ons op, wij brengen op iedere woning een vrijblijvend bod uit gebaseerd op de huidige staat van de woning.

Waarom uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Gemakkelijk en snel uw huis verkocht
 • Altijd direct een goed bod op uw huis
 • Gegarandeerde verkoop, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering
 • Wij kopen woningen in elke staat, ook in zeer slechte staat
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Klantgerichte en transparante werkwijze
 • Wij zijn actief door heel Nederland

 

Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van zelf uw huis verkopen in Wateringen zonder makelaar

 • Direct een goed bod op uw huis
 • Geen verkoopstress
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen talloze bezichtiging van uw huis
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Wij regelen alle administratieve zaken voor u
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Na de officiële verkoop direct de netto koopsom op uw rekening
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is mijn huis in Wateringen waard?

De waarde van op het oog twee dezelfde woningen kan ver uit elkaar liggen. De waarde van een woning wordt deels bepaald door de locatie en het woonoppervlak. Daarnaast hebben vooral elementen zoals: de keuken, de badkamer en het afwerkingsniveau van de woning een grote invloed op de waarde. Wilt u weten hoeveel uw huis in Wateringen waard is vraag dan een waardebepaling bij ons aan. Wij kunnen voor u een globale waardebepaling op afstand uitvoeren, of een afspraak maken voor een bezichtiging. Aan de hand van de bezichtiging kunnen wij een exacte waardebepaling maken voor de woning.

U kunt ook woning in Wateringen in verhuurde staat verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

De Nationale Vastgoedportefeuille is ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen.

Heeft u een woning in de verhuur die u graag wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontract met de huurders voor problemen zorgen. Het ontbinden van een huurcontract kost vaak veel geld en is zeer tijdrovend. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt de mogelijkheid om uw huis met de zittende huurders erin te verkopen. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat, op basis hiervan brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down