Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Weert? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Weert

Snel uw huis verkopen in Weert? 

Snel uw huis verkopen in Weert tegen een goed bod? Veel mensen die graag  willen verhuizen kijken erg op tegen de verkoop van hun huidige woning. Dit kan zeer veel tijd kosten en hoge verkoopkosten met zich meebrengen. Daarbij komen ook nog eens veel bezichtigingen en veel stress  kijken. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de verkoop van hun huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. De verkoop van uw woning in Weert is nog nooit zo simpel geweest. U kunt gratis een vrijblijvend bod aanvragen, indien gewenst kunnen we binnen één week bij de notaris zitten. Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening. U heeft direct zekerheid en weet precies hoeveel de verkoop van uw huis u netto oplevert.

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel en denkt altijd met u mee. U kunt bijvoorbeeld in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor loopt u geen risico op dubbele woonlasten, of hoge kosten voor de tijdelijke opslag van uw inboedel. Als er sprake is van overbodige huisraad bieden wij ook de oplossing. Heeft u een huis vol met spullen geërfd of veel spullen in uw eigen woning staan die u niet mee wilt verhuizen dan kunt deze gewoon laten staan. De verkoop van een huis zeer stressvol zijn. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft u direct zekerheid en duidelijkheid.

Wij brengen altijd een marktconform bod uit op uw woning zonder voorbehoud van financiering. Indien u akkoord gaat met het bod kunnen we gelijk tot actie overgaan en de verkoop voor u ingang zetten. Alle administratieve handelingen en verkoopkosten nemen wij voor onze rekening. Als er na de verkoop sprake blijkt te zijn van verborgen gebreken nemen wij deze voor onze rekening. Geen nare verrassingen achteraf. Voor de verkoop van iedere woning ongeacht de staat waarin de woning verkeerd bent u bij ons aan het goede adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Weert zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Weert, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten wat uw huis in Weert nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren er wordt onder andere gekeken naar: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van uw woning. Indien u uw huis in Weert wilt verkopen is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname wordt er een waardebepaling vastgesteld. De waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij bieden ook de mogelijkheid om een schatting van de waarde van uw huis aan te vragen. Deze vind op afstand plaats hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw verhuurde huis met huurders erin in Weert aan ons verkopen

Indien u een huis in verhuur heeft en dit graag zou willen verkopen kan het erg lastig zijn om de lopende huurovereenkomst te beëindigen. Verkoop ontbind geen huur. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om u huis met de lopende huurcontracten te verkopen. Wij nemen het huis inclusief  de huurders van u over. Wij vrijblijvend en kosteloos een bod op uw huis in verhuurde staat. Dit bespaart u veel tijd en moeite en de verkoop kan direct plaatsvinden.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.