www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Uw huis snel verkopen in Weesp?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Weesp?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Weesp? 

Wilt u snel uw huis in Weesp verkopen voor een goede prijs? Bent u van plan om te gaan verhuizen en wilt u graag snel uw huis verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Vraag nu gemakkelijk en snel een bod aan via de website binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering dit stelt ons in staat om snel te handelen en biedt u direct zekerheid bij de verkoop van uw woning. De administratieve afhandeling en notariskosten nemen wij voor onze rekening.

 

U bespaart bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille niet alleen de notariskosten maar ook duizenden euro’s aan makelaarskosten. Een ander bijkomend voordeel is dat u na de verkoop in uw eigen huis kunt blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning, dubbele maandlasten blijven u bespaart. Doordat u direct over kunt naar uw nieuwe woning hoeft u ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte of opslag ruimte voor uw inboedel tijdens de overgangsperiode. Is uw inboedel overcompleet en wilt u niet alle spullen meenemen bij de verhuizing is het mogelijk om deze achter te laten in uw oude huis. Het is ook mogelijk om uw gehele inboedel in de woning achter te laten als u een hele nieuwe start wilt maken.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille  is een woninginkoop organisatie met een zeer doelgerichte en klantvriendelijke werkwijze, wij passen ons aan uw wensen rond de verkoop van uw woning aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen, wij kopen ook woningen in zeer slechte staat. We beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat van onderhoud en brengen op basis daarvan een bod uit. Voor de verkoop van iedere woning in Weesp kunt u bij ons terecht om een gratis en vrijblijvend bod aan te vragen.

Direct uw woning verkopen in Weesp  aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Weesp  aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Ontvang direct een bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in een zeer slechte staat
 • U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning! U zit nergens aan vast
 • Transparante en klantgerichte werkwijze
 • De snelste manier om uw huis zorgeloos te verkopen
 • Wij zijn in actief door heel Nederland
 • Betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis

 

Huis verkopen Warmenhuizen

Wat zijn de voordelen van uw huis zelf verkopen in Weesp zonder makelaar   

 • Direct verkocht dus geen stress en onzekerheid
 • Zorgeloze verkoop van uw huis
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Weesp 

Wilt u weten hoeveel uw huis in Weesp precies waard is en wilt u snel een waardebepaling ontvangen neem dan gerust contact met ons op. U kunt bij ons zowel een globale indicatie van de woningwaarde op afstand aan vragen of een afspraak maken voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te laten maken. De waardebepaling wordt gedaan aan de hand van de unieke eigenschappen van de woning. Hierbij kijken wij onder andere naar de locatie van de woning, het woonoppervlak en de algehele staat van onderhoud. Aan de hand van bezichtiging kunnen we een exacte waardebepaling opstellen. De waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend u zit nergens aan vast.

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Weesp aan ons verkopen

Bij de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u terecht voor de verkoop van alle soorten vastgoed, ook voor de verkoop van een huis dat u in de verhuur heeft. Het ontbinden van een huurcontract voor de verkoop van een woning is vaak zeer gecompliceerd. Koop breekt geen huur het ontbinden van een huurcontract en het uitzetten van huurders kan erg veel tijd kosten en torenhoge kosten met zich mee brengen. Wij nemen bij de aankoop van uw woning de lopende huurcontracten over. Hiermee bespaart u veel tijd en geld bij de verkoop van uw woning in verhuurde staat.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Gratis huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down