Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Weesp? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Weesp

Snel uw huis verkopen in Weesp? 

Wilt u snel uw huis in Weesp verkopen voor een goede prijs? Bent u van plan om te gaan verhuizen en wilt u graag snel uw huis verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Vraag nu gemakkelijk en snel een bod aan via de website binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering dit stelt ons in staat om snel te handelen en biedt u direct zekerheid bij de verkoop van uw woning. De administratieve afhandeling en notariskosten nemen wij voor onze rekening.

U bespaart bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille niet alleen de notariskosten maar ook duizenden euro’s aan makelaarskosten. Een ander bijkomend voordeel is dat u na de verkoop in uw eigen huis kunt blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning, dubbele maandlasten blijven u bespaart. Doordat u direct over kunt naar uw nieuwe woning hoeft u ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte of opslag ruimte voor uw inboedel tijdens de overgangsperiode. Is uw inboedel overcompleet en wilt u niet alle spullen meenemen bij de verhuizing is het mogelijk om deze achter te laten in uw oude huis. Het is ook mogelijk om uw gehele inboedel in de woning achter te laten als u een hele nieuwe start wilt maken.

De Nationale Vastgoedportefeuille  is een woninginkoop organisatie met een zeer doelgerichte en klantvriendelijke werkwijze, wij passen ons aan uw wensen rond de verkoop van uw woning aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen, wij kopen ook woningen in zeer slechte staat. We beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat van onderhoud en brengen op basis daarvan een bod uit. Voor de verkoop van iedere woning in Weesp kunt u bij ons terecht om een gratis en vrijblijvend bod aan te vragen.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Weesp zonder makelaar

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Weesp aan ons verkopen

Bij de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u terecht voor de verkoop van alle soorten vastgoed, ook voor de verkoop van een huis dat u in de verhuur heeft. Het ontbinden van een huurcontract voor de verkoop van een woning is vaak zeer gecompliceerd. Koop breekt geen huur het ontbinden van een huurcontract en het uitzetten van huurders kan erg veel tijd kosten en torenhoge kosten met zich mee brengen. Wij nemen bij de aankoop van uw woning de lopende huurcontracten over. Hiermee bespaart u veel tijd en geld bij de verkoop van uw woning in verhuurde staat.

Hoeveel is mijn huis waard in Weesp 

Wilt u weten hoeveel uw huis in Weesp precies waard is en wilt u snel een waardebepaling ontvangen neem dan gerust contact met ons op. U kunt bij ons zowel een globale indicatie van de woningwaarde op afstand aan vragen of een afspraak maken voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te laten maken. De waardebepaling wordt gedaan aan de hand van de unieke eigenschappen van de woning. Hierbij kijken wij onder andere naar de locatie van de woning, het woonoppervlak en de algehele staat van onderhoud. Aan de hand van bezichtiging kunnen we een exacte waardebepaling opstellen. De waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend u zit nergens aan vast.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.