www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wemeldinge?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wemeldinge?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wemeldinge? 

Wilt u snel uw huis in Wemeldinge verkopen voor een goede prijs? Een snelle verkoop van uw woning is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt uw woning vrijblijvend aanmelden bij de Nationale Vastgoedportefeuille u ontvangt van ons snel een bod op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor heeft u direct zekerheid bij de verkoop van uw woning aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij verzorgen kosteloos alle administratieve handeling voor de verkoop van uw woning. Door onze snelle en efficiënte werkwijze is de officiële overdracht al binnen één week bij de notaris mogelijk, de notariskosten zijn voor onze rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille kent veel voordelen bij de verkoop van uw huis ten opzichte van de verkoop via een reguliere makelaar. Doordat wij de woning direct van u kopen hoeft u niet keer op keer uw huis open te stellen voor bezichtigingen. Na de verkoop van uw huis kunt u totdat u naar uw nieuwe huis gaat verhuizen gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor loopt u niet het risico op woonlasten en kunt u zich goed voorbereiden op de verhuizing. Het is ook mogelijk om spullen die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing achter te laten in de woning zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Gaat u uw complete inboedel vernieuwen en wilt u alle spullen in uw oude woning achterlaten is dit bij ons ook mogelijk.   

 

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt zeer doelgericht en klantvriendelijk wij passen ons aan uw wensen aan. Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedwereld zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten vastgoed. Wij kopen woningen in iedere staat, achterstallig onderhoud of oude woning in algeheel slechte staat u kunt voor iedere woning in Wemeldinge bij ons terecht. Onze specialisten beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat en brengen op basis daarvan een vrijblijvend bod uit.

Direct uw woning verkopen in Wemeldinge aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Wemeldinge aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Ontvang direct een bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in een zeer slechte staat
 • U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning! U zit nergens aan vast
 • Transparante en klantgerichte werkwijze
 • De snelste manier om uw huis zorgeloos te verkopen
 • Wij zijn in actief in heel Nederland
 • Betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis

 

Huis verkopen Warmenhuizen

Wat zijn de voordelen van uw huis zelf verkopen in Wemeldinge zonder makelaar  

 • Direct gegarandeerd uw huis verkocht
 • Stressvrije en zorgeloze verkoop van uw huis
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Wemeldinge

Wilt u weten hoeveel uw huis in Wemeldinge precies waard is en van ons snel een waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u een globale indicatie van de woningwaarde op afstand doen of met u een afspraak maken voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te maken. De waardebepaling wordt gebaseerd op de unieke eigenschappen van uw woning. Hierbij kijken wij onder andere naar de locatie van de woning, het woonoppervlak en de algehele staat van onderhoud. Aan de hand van bezichtiging stellen wij een exacte waardebepaling voor u op. De waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend u zit nergens aan vast.

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Wemeldinge aan ons verkopen

Bij de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u terecht voor de verkoop van alle soorten vastgoed, u bent bij ons ook aan het goede adres voor de verkoop van een huis dat u in de verhuur heeft. Het ontbinden van een huurcontract om een woning te kunnen verkopen is vaak erg lastig. Koop breekt geen huur, het ontbinden van een huurcontract en het uitzetten van huurders kan erg veel tijd kosten en zeer hoge kosten met zich mee brengen. Wij kopen de woning  van u en nemen daarbij de lopende huurcontracten van de zittende huurders van u over. Hiermee bespaart u veel tijd en geld bij de verkoop van uw woning in verhuurde staat.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Gratis huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down