Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Werkendam? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Werkendam

Snel uw huis verkopen in Werkendam? 

 Wilt u snel uw huis in Werkendam verkopen voor een goede prijs? Neem dan nu direct contact op met de   Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland u kunt bij ons terecht voor de snelle verkoop van iedere woning. U kunt bij ons via de site gemakkelijk en snel een bod aanvragen. Wij beoordelen uw aanvraag en kunnen snel een marktconform bod uitbrengen doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering bent u gegarandeerd van een snelle verkoop van uw woning.

De Nationale Vastgoedportefeuille biedt veel voordelen bij de verkoop van uw huis ten opzichte van de verkoop via een reguliere makelaar. Wij rekenen bijvoorbeeld geen verkoop kosten en betalen de notaris kosten. Daarnaast hoeft u ook niet keer op keer uw huis open te stellen voor bezichtigingen u kunt uw woning direct aan ons verkopen. Na de verkoop van uw huis kunt u gewoon in uw huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor krijgt u niet met dubbele woonlasten te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om spullen die u niet mee wilt verhuizen achter te laten in de woning zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Gaat u uw complete inboedel vernieuwen en wilt u alle spullen in uw oude woning achterlaten is dit ook mogelijk.  

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt doelgericht en zeer klantvriendelijk wij passen ons aan uw wensen rond de verkoop van uw woning aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten vastgoed, wij kopen ook woningen in zeer slechte staat. We beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat en brengen op basis daarvan een bod uit. Voor de verkoop van iedere woning in Werkendam kunt u bij ons gratis een vrijblijvend bod aanvragen.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Werkendam zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Werkendam

Wilt u weten hoeveel uw huis in Werkendam precies waard is en wilt u snel een waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. U kunt bij ons een globale indicatie van de woningwaarde op afstand aan vragen of een afspraak maken voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van uw woning te laten doen. De waardebepaling wordt gedaan aan de hand van de unieke eigenschappen van uw woning. Hierbij kijken wij onder andere naar de locatie van de woning, de oppervlakte van de woning en de algehele staat van onderhoud. Aan de hand van bezichtiging kunnen we een exacte waardebepaling opstellen, deze is voor u geheel kosteloos en u zit nergens aan vast.

huis met huurders erin in Werkendam aan ons verkopen

Bij de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u terecht voor de verkoop van alle soorten vastgoed, u kunt bij ons dus ook terecht voor de verkoop van een huis dat u in de verhuur heeft. Het ontbinden van een huurcontract voor de verkoop van een woning is vaak erg lastig. Koop breekt geen huur het ontbinden van een huurcontract en het uitzetten van huurders kan erg veel tijd kosten en zeer hoge kosten met zich mee brengen. Wij kopen de woning  van u en nemen daarbij de lopende huurcontracten over bij de koop. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld bij de verkoop van uw woning in verhuurde staat.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.